|
Příspěvky uživatele - 54.27
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Psa, nebo fenu?, 29.9.2012 Přeji vám šťasntou ruku při výběru. | | Neznámá květina, 28.9.2012 Luštěnice trnitá. Elena | |
| | "Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 20.9.2012 Naše maminka říkala "štrůdláče" všem jablkům, která byla velká a moc jí nechutnala syrová. Pro tátu byl jednoznačný "štrůdláč" Car Alexandr. | | Pes s PP a bez PP, 19.9.2012 Ale probůh, vždyť to samé píšu! Podmínky (vyhovění standardu, zkoušky...) se vztahují k uchovnění rodičů. Není tudíž automatické, že štěňata rodičů s PP ho dostanou také. | | Pes s PP a bez PP, 19.9.2012 No, ono to zas tak automatické není, pro získání PP pro štěňata musí být oba rodiče i s PP tzv. uchovnění - musí vyhovovat standardu, který je pro to které plemeno daný, u NO musí mít i základní zkoušky, DNA, rtg. kyčelních kloubů, teď už i... celý příspěvek > | | Neznámá tykev, 7.9.2012 Může bý také potomkem dvou různých odrůd. Koukněte na "dýňový svět" v gůglu, třeba ji tam najdete. | | Využití tykve fíkolisté, 7.9.2012 Může být tykev muškátová, příp. zelené hokaido. Elena
K využití fíkolisté - nedozrálé plody se dají opravdu použít na okurkový salát a jinak je super na kandování. Chutí se velmi podobná, ne-li totožná s dýní v kandovaném ovoci. Dobře se dá... celý příspěvek > | | Co je to za květinu, 6.9.2012 Že by Heliotropium arborescens - otočník peruánský - někdy (prodejci) nazývaný vanilka? Elena | | Sundavillea Red - pěstování, 6.9.2012 Ooooo, krásné kytky, pěkný vstup do nového dne. Elena | | Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 6.9.2012 Nepodepsala jsem se, Elena. | |
| | Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 6.9.2012 Dámy, díky moc. Nebyla jsem si jistá, zda je to ta novinka ze Zahrádkáře. Paní Marie, máte ji moc pěknou. | | Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 5.9.2012 Máte všechny nááádherné kytky . Paní Marie, prosím, jak se jmenuje květina na třetím obrázku od konce? | | Rozmarýn - moje poznatky, 3.9.2012 Rozmarýn vám venku asi nepřezimuje, aspoň u nás (Brno) se mi to nepodařilo. K tomu estragonu (omlouvám se, mimo téma) - aromatičtější je sušený, případně naložený v octu. Elena | | Pochlubte se svými květinami vypěstovanými v roce 2012, 2.9.2012 Paní Marie, to je zase tolik krááááásných kytek.
Pane Stanislawe, to je mooooc pěkná radost. Elena | | Určení rostlinky, 30.8.2012 Chrysanhemum coronarium - jedlá chryzantéma - zkuste, třeba je to ona. Elena | |
|
|
|
|