Příspěvky uživatele - 54.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará lípa, 27.12.2011
Začínám mít posit, že pan Kučera si plete pojmy průměr a obvod.
Založení zeleninového záhonu, 27.12.2011
On se zadavatel tak pozdě neptal, jen příspěvek zůstal nějak nepovšimnut. Pravdu má ale pan Vysloužil, pokud není u vás příliš blátivo, dosud lze rýt nebo orat. Zem by promrzlá být neměla. Elena
Co začít pěstovat?, 24.12.2011
Koukněte na citrusáři Brno, mívají pravidelná setkání, pěstují nepřeberné množství, rádi poradí.
Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 23.12.2011
Probůh, pánové, o co se vlastně přete? Je snad samozřejmé, že v degustacích ať již jakýchkoliv se mohou umístit jen jablka, a to na kterémkoliv místě, která byla na tuto akci dodána. Pokud tam nikdo nedoručí Šampaňskou renetu (jistě jste už četli, že... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 20.12.2011
Klíčivost semen třemdavy je prý velmi ošidná, většinou rok přeléhá. Tolik kdesi načteno. Elena
Uzené z divočáka, 18.12.2011
Pokud nebyl upytlačen - což věřím - veterinární kontrolou projít musel, povinost ze zákona. E
Pokojová růže, 18.12.2011
A není přelitá?
Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 18.12.2011
Podle tvaru tobolek by to mohla být třemdava. Elena
Melounoviště 2011, 15.12.2011
Wimpi, nejsem melounář, ale mám takový pocit, že se o melouny nejedná. E
Krasokver zluty nebo ananasova reneta?, 11.12.2011
Podle plodů i podle tvaru koruny to připomíná opravdu Krasokvět, jsou šťavnaté hodně? po rozkrojení hnědnou brzy nebo jim to trvá delší čas? Elena
Sušení jablek, 2.12.2011
Pro pana doktora.
Duo hrušeň, 29.11.2011
A ještě - ty, co budou víc nahoře musí být pozdnější. Máme doma jabloň, kde táta nějak neodhadl, nahoře letňáky, dole podzimní - k vzteku.
Bergeron je nejlepší, 23.11.2011
Mohlo by stačit přištěpovat do korunky jinou odrůdu. E
Re: Kysane zeli, 23.11.2011
Pane Karle, nekoupil jste náááhodou letní zelí? Elena
Hrabání listí, 23.11.2011
Díky, a já si myslela a bylo mi to podsouváno (manžel je "trávníkář"), že jsem lenoch líný, který pouze pro vlastní pohodlí odmítá hrabat a taky, že jsem jediná, která si myslí, že spadané listí má svůj kladný smysl. Elena
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika