|
Příspěvky uživatele - 54.27
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Stará lípa, 27.12.2011 Začínám mít posit, že pan Kučera si plete pojmy průměr a obvod. | | Založení zeleninového záhonu, 27.12.2011 On se zadavatel tak pozdě neptal, jen příspěvek zůstal nějak nepovšimnut. Pravdu má ale pan Vysloužil, pokud není u vás příliš blátivo, dosud lze rýt nebo orat. Zem by promrzlá být neměla. Elena | |
| | Co začít pěstovat?, 24.12.2011 Koukněte na citrusáři Brno, mívají pravidelná setkání, pěstují nepřeberné množství, rádi poradí. | | Výsledky degustace 30.11.2011 v ÚKZÚZ stanice Lysice, 23.12.2011 Probůh, pánové, o co se vlastně přete? Je snad samozřejmé, že v degustacích ať již jakýchkoliv se mohou umístit jen jablka, a to na kterémkoliv místě, která byla na tuto akci dodána. Pokud tam nikdo nedoručí Šampaňskou renetu (jistě jste už četli, že... celý příspěvek > | | Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 20.12.2011 Klíčivost semen třemdavy je prý velmi ošidná, většinou rok přeléhá. Tolik kdesi načteno. Elena | | Uzené z divočáka, 18.12.2011 Pokud nebyl upytlačen - což věřím - veterinární kontrolou projít musel, povinost ze zákona. E | | Pokojová růže, 18.12.2011 A není přelitá? | | Co je to za rostlinu? Zřejmě letnička?, 18.12.2011 Podle tvaru tobolek by to mohla být třemdava. Elena | | Melounoviště 2011, 15.12.2011 Wimpi, nejsem melounář, ale mám takový pocit, že se o melouny nejedná. E | | Krasokver zluty nebo ananasova reneta?, 11.12.2011 Podle plodů i podle tvaru koruny to připomíná opravdu Krasokvět, jsou šťavnaté hodně? po rozkrojení hnědnou brzy nebo jim to trvá delší čas? Elena | |
| | Sušení jablek, 2.12.2011 Pro pana doktora. | | Duo hrušeň, 29.11.2011 A ještě - ty, co budou víc nahoře musí být pozdnější. Máme doma jabloň, kde táta nějak neodhadl, nahoře letňáky, dole podzimní - k vzteku. | | Bergeron je nejlepší, 23.11.2011 Mohlo by stačit přištěpovat do korunky jinou odrůdu. E | | Re: Kysane zeli, 23.11.2011 Pane Karle, nekoupil jste náááhodou letní zelí? Elena | | Hrabání listí, 23.11.2011 Díky, a já si myslela a bylo mi to podsouváno (manžel je "trávníkář"), že jsem lenoch líný, který pouze pro vlastní pohodlí odmítá hrabat a taky, že jsem jediná, která si myslí, že spadané listí má svůj kladný smysl. Elena | |
|
|
|
|