|
Příspěvky uživatele - 54.27
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Renety, 20.2.2012 Musím se pochlubit - Kalvil, pravděpodobně bílý zimní máme, z loňské sklizně moc dobrý. Elena | | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 20.2.2012 Ani se nedivím, jsou moooc pěkné. | |
| | Staré odrůdy jabloní - Slovácko, 18.2.2012 Panenské se dá jíst od září, vydrží v dobrém sklepě v pohodě do dubna, ovšem potom ztrácí na šťavnatosti. Výhodou je, že i padané, ne moc potlučené se dají nějakou dobu skladovat. Jsou bezkonkurenční na jablkové knedlíky i "do škopku". Pozor ale,... celý příspěvek > | | Žloutne mi můj nejhezčí strom, 15.2.2012 Já bych řekla, že benjamíni právě studené zimování rádi nemají. A zvláště se jim nelíbí prochlazené nohy. Elena | | Nezabúdli ste na sýkorky?, 14.2.2012 Kosům jablka, hrušky, možno rozkrojit. | | Nezabúdli ste na sýkorky?, 13.2.2012 Takhle si zvykla jedna připomínat, že nesmíme zapomenout nasypat, vždycky po ránu ještě zaklepe. E | | Nezabúdli ste na sýkorky?, 12.2.2012 K nám létají, máme zavěšeno v síťkách syrové vnitřní sádlo a v krmítkách mají slunečnici. Je pravda, že je jich letos méně než jiné roky, ale i tak létalí sýkorky koňadry, zvonci, brhlík, stehlíci, dlask. Kosi a pěnkavy do krmítka nejdou, sbírají na... celý příspěvek > | | Kavovnik, 6.2.2012 Dobrý den, Aleno, ze setím kávy jsem nedělala žádný štráchy, taky z vlastí sklizně, obrala jsem od dužniny (mám červený i žlutý), zapíchala do výsevového substrátu bez namáčení, cca půl cm, postavila na parapet a rostou, ne všechna, asi 3/4. Elena | | Kanadská jedle, 2.2.2012 Souhlas s panem Jančou, douglaska je super stromeček, dobře hustá, krásně voní, moc neopadává, rychle roste. Má jen trošku převislejší větve. Elena | | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 1.2.2012 Těžko, těžko, určit pořadí, každé jiná chuť, různé období zralosti - tedy bez pořadí - Jonathan, Krasokvět, Šampaňská reneta. Tím nezatracuji - Croncelské, Malináč, Matčino, Ontario, Panenské, Průsvitné letní, Zvonkové a další jejichž jména neznám.... celý příspěvek > | |
| | Lunární kalendář 2012, 29.1.2012 Mirku, díky. Elena | | Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.1.2012 Je krásná, taková pohodová . Pro vložení více fotek by jste se musela přihlásit. Elena | | Jakou atraktivní švestku pro děti, 27.1.2012 Máte-li stromek zasazen, nechala bych ho, na jednu větvičku naroubovala nějakou ranější odrůdu - prodlouží se doba sklizně. Máme jednu švestku, na které jsou naroubovány 3 odrůdy a jde to. | | Ochidea střevíčník, 24.1.2012 Je kráásný. Šikovná pěstitelka. | | Stará hrušeň - odrůda?, 24.1.2012 Zapomněla jsem napsat, ten strom je nááádherný . E | |
|
|
|
|