Příspěvky uživatele - 54.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Renety, 20.2.2012 Obsahuje fotku
Musím se pochlubit - Kalvil, pravděpodobně bílý zimní máme, z loňské sklizně moc dobrý.  Elena
Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 20.2.2012
Ani se nedivím, jsou moooc pěkné.
Staré odrůdy jabloní - Slovácko, 18.2.2012
Panenské se dá jíst od září, vydrží v dobrém sklepě v pohodě do dubna, ovšem potom ztrácí na šťavnatosti. Výhodou je, že i padané, ne moc potlučené se dají nějakou dobu skladovat. Jsou bezkonkurenční na jablkové knedlíky i "do škopku". Pozor ale,... celý příspěvek >
Žloutne mi můj nejhezčí strom, 15.2.2012
Já bych řekla, že benjamíni právě studené zimování rádi nemají. A zvláště se jim nelíbí prochlazené nohy. Elena
Nezabúdli ste na sýkorky?, 14.2.2012
Kosům jablka, hrušky, možno rozkrojit.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 13.2.2012 Obsahuje fotku
Takhle si zvykla jedna připomínat, že nesmíme zapomenout nasypat, vždycky po ránu ještě zaklepe. E
Nezabúdli ste na sýkorky?, 12.2.2012 Obsahuje fotku
K nám létají, máme zavěšeno v síťkách syrové vnitřní sádlo a v krmítkách mají slunečnici. Je pravda, že je jich letos méně než jiné roky, ale i tak létalí sýkorky koňadry, zvonci, brhlík, stehlíci, dlask. Kosi a pěnkavy do krmítka nejdou, sbírají na... celý příspěvek >
Kavovnik, 6.2.2012
Dobrý den, Aleno, ze setím kávy jsem nedělala žádný štráchy, taky z vlastí sklizně, obrala jsem od dužniny (mám červený i žlutý), zapíchala do výsevového substrátu bez namáčení, cca půl cm, postavila na parapet a rostou, ne všechna, asi 3/4. Elena
Kanadská jedle, 2.2.2012
Souhlas s panem Jančou, douglaska je super stromeček, dobře hustá, krásně voní, moc neopadává, rychle roste. Má jen trošku převislejší větve. Elena
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 1.2.2012
Těžko, těžko, určit pořadí, každé jiná chuť, různé období zralosti - tedy bez pořadí - Jonathan, Krasokvět, Šampaňská reneta. Tím nezatracuji - Croncelské, Malináč, Matčino, Ontario, Panenské, Průsvitné letní, Zvonkové a další jejichž jména neznám.... celý příspěvek >
Lunární kalendář 2012, 29.1.2012
Mirku, díky. Elena
Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.1.2012
Je krásná, taková pohodová . Pro vložení více fotek by jste se musela přihlásit. Elena
Jakou atraktivní švestku pro děti, 27.1.2012
Máte-li stromek zasazen, nechala bych ho, na jednu větvičku naroubovala nějakou ranější odrůdu - prodlouží se doba sklizně. Máme jednu švestku, na které jsou naroubovány 3 odrůdy a jde to.
Ochidea střevíčník, 24.1.2012
Je kráásný. Šikovná pěstitelka.
Stará hrušeň - odrůda?, 24.1.2012
Zapomněla jsem napsat, ten strom je nááádherný . E
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika