|
Příspěvky uživatele - 210.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dozrávání rajčat po sezoně, 19.12.2011 S černáním semínek zkušenost nemám, nicméně letos jsem pěstoval 3 odrůdy: Bejbina, Cherolu a keříkovou Dianu. Jsou to všechno rané odrůdy, ale nějaká rajčata přeci jen zbyla. Doma naprosto nejlépe a velmi rychle dozrávala odrůda Diana... celý příspěvek > |  | Kde sehnat semena jahod?, 17.12.2011 Nevěděl by prosím někdo, kde by se dali sehnat konkrétní odrůdy jahod? Zvlášť by mne zajímala údajně zázračná odrůda Evie 2. Eventuelně odrůda Super star. Ovšem jediný kdo prodává semena jahod je semo, ale v nabídce mají pouze 6 odrůd.??? Děkuji za... celý příspěvek > |  |
|  | Castel Garden nebo AGS Starjet, 27.9.2011 Zdrávím, nedávno sem řešil stejný problém, měl jsem v hledáčku výrobce AGS, Wisconsin, Honda... Po zhodnocení cen, servisů, dostupnosti, jakosti, využitelnosti jsme se rozhodli pro AGS, respektive Starjet AJ 102-23 4x4. Dnes musím říčt, že jsem rád... celý příspěvek > |  | Zemní vruty pro kotvení plotů, 20.5.2011 Musím reagovat, stavěl jsem na své zahradě plot a terasu na zemních vrutech. Nevím přesně na kolik mne to již vyšlo, ale kupoval jsem vruty od českého výrobce AKS Svatava. maximálně jsem byl spokojený, vyšli mi i vstříc s velikostí patek, udělali... celý příspěvek > |  | Pořiďte kočičáky, nebo jim podstrojujte, 24.4.2011 ...no jestli ten návod dobře chňápu, tak ta trubka by měla mít menší průměr nežli hrdlo láhve. Petka od Coly, není celá rozřezaná..jsou na ní pouze nařízlé 4 pomyslné obdélníky které jsou vyhlé ven a slouží tedy jako lopatky. Takže tahle... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|