|
Soused likviduje zahradu, 20.9.2013 nema tam ani chatu, ani zahradni domek, nic. No a oresaky maji obvod pres metr. Po vcerejsim vecernim telefonatu, kdy jsem se s nim zkousel opet domluvit mi vre krev v zilach jeste ted. Pry na svym pozemku si bude delat co si zlibi a nezajima ho... celý příspěvek > |
 |
Soused likviduje zahradu, 19.9.2013 Zdravim, nez zacnu litat a utracet za pravniky, zeptam se nejdrive zde. Urcite se najde nekdo znaly.
Soused na zahrade se rozhodl, ze ji pronajme firme a tak taky udelal. Jeho zahrada sousedi se silnici pro motorova vozidla, ale je jiz ve meste.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Povrch chytí plíseň, co s tím?, 11.3.2013 loni mi to udelalaly rostlinky stejne a v pohode prezily. |
 |
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 16.9.2012 jednak to jsou jabka a pak dlouhe odparovani na sporaku. staci jej dat na mirno a nechat byt. jednou za pul hodky zamichat a dal se nestaram. Nic se nepripaluje a v klidu se odparuje. |
 |
Presazeni revy, 13.9.2012 ja se prave ptal jak stare maji sanci prezit, ale jestli starsi nez 3 roky ne, tak to nema smysl. ty hlavy maji od deseti let vys. Sice bych si vybral ty mladsi, ale i tak by to bylo tech 10let. je to tedy zbytecna prace :(Skoda. |
 |
Presazeni revy, 12.9.2012 O vikendu mame jet k babicce a bude se likvidovat vinohrad. Je nejaka sance vykopat par hlav a presadit si je k sobe? Jake maximalni stari ma sanci prezit a chytit se, nebo spis jak postupovat. Diky jirka |
 |
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 12.9.2012 trosku pozde ale dva uzasne recepty:
ADŽIKA (to je pasta k masu, na topinky, nakladam do ni i platky pred grilovanim) - recept z ukrajiny
---
5 kg rajčat
1 kg mrkve
1 kg tenkostěnných paprik
1 kg jablek
vše pomlet na masovém... celý příspěvek > |
 |
Rajčata Vilma - žloutnutí až zasychání listů, 14.8.2012 tak to ja z ni mel 2 rajcata. :( |
 |
Rajčata Vilma - žloutnutí až zasychání listů, 14.8.2012 udelala mi to stejny. mam je na balkone poprve a naposled, je to "rajce" k nicemu. |
 |
Co to je, 3.8.2012 tak prozatim je to ok, so bylo zasazeny tak vyschlo, zbytek se nejak nesiri. |
 |
|
 |
Co to je, 25.7.2012 v zahradnictvi mi tvrdili, ze se magus uz dlouho nevyrabi, ale meli sulku, tak jsem to vcera vecer stihl striknout. dnes uz zase cely den prsi. |
 |
Co to je, 23.7.2012  dekuji za podnetnou kritiku fotografovani a rad si necham dat lekci jak iphone donutit aby zaostril kam chci ja a ne on. Pridavam snad lepsi fotky.
a rady jak s postrikem ovsem dekuju.
jura
|
 |
Co to je, 21.7.2012 nevim jestli jsem dobre hledal, ale muzu pouzit OMITE 30W? A jak je to s destem, jak dlouho nesmi prset, aby byl postrik ucinny. Diky |
 |
Co to je, 21.7.2012 ja prave strikal preventivne. tohle se mi objevilo poprve. muzete poradit konketni postrik? |
 |
Co to je, 20.7.2012  Zdarec, prosim, muzete mi rict co je to za chorobu a cim striknout? Dnes se mi na prvnim listku objevila nejaka plisen. Mam to strikany jednou kuprokolem a cca pred dvema tydny ortivou.
diky Jura
|
 |