|
Příspěvky uživatele - 195.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 21.10.2011 Tak jsem se na ten Hikul díval: píší, že je to samec. Z toho vyplývá: 1. že by mohl sloužit jako opylovač pro Váš samičí rakytník a nezabral by moc míst. 2. pokud byste ho narouboval do koruny Vaší rakytníkové samice, splnil by svoji úlohu, nezabral... celý příspěvek > |  | Rakytník, roubování - už to někdo zkoušel?, 21.10.2011 Existuje zakrslý rakytník cca do 1 m výšky. Myslím, že se jmenuje Hikul nebo tak nějak. Nemám s ním osobní praktickou zkušenost a plodit jsem ho neviděl (ani jsem informace o něm nevyhledával - zkuste to). Dnes jsem ho shodou okolností také viděl... celý příspěvek > |  |
|  | Pokaceni tresne, 21.10.2011 I já jsem chtěl již včera vyjádřit svůj (částečný) nesouhlas s příspěvkem PP. Vezmu to postupně: 1. Třešeň v sadu je "strom rostoucí mimo les" (PP: předpokládám, že nechcete tvrdit, že je to strom rostoucí v lese). 2. Tím pádem se na ni vztahuje... celý příspěvek > |  | Jméno keře, 21.10.2011 Souhlasím se Stanislawem jak v určení keře, tak i v jeho charakteristice. Bez problémů naroste 10 m na výšku i na šířku, nejčastěji to bývá vícekmenný strom. O něco málo pomaleji rostoucí je odrůdy s bílými (nebo narůžovělými) okraji listů -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|