|
Příspěvky uživatele - 176.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Seříznutý špičák, 6.12.2011 Zmysel to ma, ale musite pocitat s tym ze do zapestovania korunky stratite jeden rok. P.Z. |  | Odruda merunky Pinkcot, 30.11.2011 Kupte si Vehardu. P.Z. |  |
|  | Ktory orech vybrat, 3.11.2011 Tak som sa nakoniec rozhodol pre Milotai 10 (uz je doma), necham sa prekvapit, co z toho vyrastie.
Inak u nas bola tohto roku naduroda orechov. :) |  | Ktory orech vybrat, 2.11.2011 Ci ze nieste s nim spokojny, co vam na nom nevyhovuje ak mozem vediet? |  | Ktory orech vybrat, 2.11.2011 Mars by som bral hned, len ho blizko mojho bydliska, neviem zohnat. Inak polohu na pestovanie orechov by som mal mat dobru, nakolko v minulosti bol v nasej dedine orechovy sad. P.Z. |  | Ktory orech vybrat, 2.11.2011 Dobry den, tuto jesen chcem zasadit orech v 400 n.m.n, rozhodujem sa medzi tymito odrodami: Apollo, Saturn, Lake, Milotai 10, poradte ktoru odrodu by ste si vybrali, pripadne ktoru by ste nedoporucili. P.Z. Dakujem |  | Skladování hrušek, 18.10.2011 Moja skusenost je ze cim je v pivnici vlhsie, tym lepsie. P.Z. |  | Podnož Mer u meruňky, 17.10.2011 Ci je to dobra podnoz, Vam napise niekto skusenejsi, ja mam len jeden strom marhule na myroblane, ci ze vlastne skusenosti so semenacom nemam. |  | Podnož Mer u meruňky, 17.10.2011 Najskôr merunkovy semenac. Ked si nieste niekedy isty, treba sa pytat priamo predajcu. P.Z. |  | Jak rozeznat podnož?, 16.10.2011 Tiez sa priklanam k tomu ze na fotkach su vyhonky myroblanu, sudim tak podla ciastocne zelenej kôry, no mozem sa mylit. P.Z. |  |
|  | "Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.10.2011 Pozrel som na internete fotky odrody Antonovka, a zrejme mate pravdu Pan Milos. P.Z. |  | "Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.10.2011 Pan Bardak, pochadzam z vychodneho slovenska a tato odroda, je u nas na dedine, bezne pestovana. Aka je to presne odroda, si ale netrufam napisat, nakolko je u nas nazyvana, viacerymi menami: napr. strudlovka, citronka, antonovka. Na jedenie v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|