|
Palivo E 85, 18.5.2014 Pánové, tady se bavíme o tom, jaké palivo dát do zahradní mechanizace, a ne do auta.Ten pán co viděl u sekačky na víčku od nádrže značku E85 přehlédl, že značka je přeškrtnuta, takže toto palivo tam NEPATŘÍ.V manuálu k motorům B.S je... celý příspěvek > |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 11.5.2014 Ještě by bylo dobré napsat amperovou hodnotu jističe zásuvky, kam budete pilu zapínat a také předpokládanou délku prodlužovacího kabelu.Vzdálenost ke stromům.
|
 |
|
 |
Startování H55, 31.12.2013 Moje H55 jde také ztuha.Je bez dekompres.ventilu.novou jsem ji startoval z ruky, ale po záběhu studená šla ztuha-má velkou kompresi.Po prvním nastartování ji již startuji z ruky.Dost pomůže delší startovací šnůra, tak aby navíjecí kladka byla plná-co... celý příspěvek > |
 |
Koza na řezání dřeva, 21.12.2013  Rychloupínák |
 |
Koza na řezání dřeva, 21.12.2013  Další |
 |
Koza na řezání dřeva, 21.12.2013  Zkusím další foto. |
 |
Koza na řezání dřeva, 21.12.2013  Pro Petra B. Konečně jsem se dostal na foto mojí kozy na dřevo.Upozornuji, že je vyrobená na metrová polena, a ty řežu na 33 cm špalíky.Pokud bych vyráběl druhý kus, něco bych již dělal jinak.Ten rychloupínák slouží pouze tomu, aby se menší polena na... celý příspěvek > |
 |
Koza na řezání dřeva, 17.11.2013 Vypadá to jako dost dobrý nápad, obzvlášt na pokroucené kmeny z listnatého dřeva.Výroba doma určitě jednoduchá.Trochu vidím problem v prostředním řezu, tam asi vychází délka polena delší.Ten střední-upínací-rám, na který se šlape nohou asi nevařit... celý příspěvek > |
 |
Prosba o radu s výběrem pily, 20.10.2013 No, nedá mi abych se nezeptal jaký že obsah, či výkon pily jste již měl v ruce?Ono jít na 80 centimetrů až metrové duby a buky již vyžaduje mít dost odvahu.
|
 |
Cerpadlo darling, 14.8.2013  Pohled k tělesu sání u jednostupňového čerpadla. |
 |
|
 |
Cerpadlo darling, 14.8.2013  Kompletní první stupeň čerpadla.Dvě rysky nahoru k tělesu výtlaku.
Pokud je čerpadlo dvoustupňové, další stupeň k sání se otočí o 180°, to jest kompletní stupeň jednou ryskou nahoru.Pokud je třístupňové, třetí stupeň k tělesu sání se opět otočí o... celý příspěvek > |
 |
Cerpadlo darling, 14.8.2013  Dvě velké rysky nahoru k tělesu výtlaku. |
 |
Cerpadlo darling, 14.8.2013  Posílám foto jednostupňového čerpadla SVA32.
|
 |
Zahradní traktor na vysokou trávu, 24.6.2012 Celé žací ústrojí-sečení-váží až 80kilo.Při nejmenší výšce střihu-strniště-by se měla ta čtyři kolečka po stranách dotýkat země, aby se nože nemohly dotýkat země.Do nejvyší polohy se sečení zvedne mechanicky pomocí táhel.Nastaví se výška sečení,... celý příspěvek > |
 |
Vari nechce startovat, 14.10.2011 Pokud máte ustřiřený kabel a přesto dává jiskru a po několika pokusech naskočí, tak se věnujte benzinu-karburátoru a mokré svíčce.Tedy pokud ten ustřižený kabel není ten k zapalovací svíčce-vysokonapětový, a není zcela přerušený. |
 |