Příspěvky uživatele - 206.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ničení vytrvalých plevelů pod keřovými rybízy Roundapem, 17.4.2012 Obsahuje fotku
Pred dvomi rokmi sme si kúpili malú záhradku (3 á), a pretože bola značne prerastená nielen pýrom, ale aj inými odolnými pionierskymi rastlinami, rozhodol som sa použiť plošné mulčovanie. Druhý dôvod bol značný nedostatok vody, ktorý v kombinácii s... celý příspěvek >
Poraďte jak a kdy a na co roubovat švestky, 17.4.2012
Dobré ráno. Som vďačný za všetky rady, škoda že nemám nablízku skúseného ovocinára. Konáre som skrátil, lebo tak sa mi to zdalo správne. Väčšina z nich mala hodne nasadených kvetov, obával som sa že do nových očiek nepôjde dosť miazgy. Vravíte že... celý příspěvek >
Poraďte jak a kdy a na co roubovat švestky, 16.4.2012 Obsahuje fotku
Ja som v štepení začiatočník. Mám na záhrade dve mladé slivky nie dobrej chute, tak som si povedal že ich preštepím. Minulý rok na jar (23.3.) som skúsil Forkertovo očkovanie a vrúbľovanie do rázštepu, a takmer všetky (8 z 10) sa ujali.... celý příspěvek >
Roubování, 16.4.2012
Ďakujem Vám za radu, skúsim teda z Lucasovej zapestovať kmienik. Nie som odborník v tejto oblasti, a priznám sa, trochu som sa obával vplyvu ušľachtilej odrody ako kmeňotvornej, na ďalšie odrody zaštepené do koruny.  Peter
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2012
Dnes ráno + 4, čmeliaci už bzučia na marhuli, a z komôrok v domčeku pre hmyz vyliezajú prvé včely samotárky. Tak dúfam že zopár marhuliek bude. Peter
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2012
U nás v Nitre je maďarská od 29.3. v plnom kvete. Aj napriek silnému vetru a chladu čmeliaky bzučia jedna radosť. Dnes v noci -3 °C :-/ Peter
Jedovatý tis vedle malin, 14.10.2011
Pán Stanislaw, súhlasím s Vami a upresňujem, že nemám nič jedovaté, čo by deti dokázali zjesť :-) Pani Marcela, deti v tomto veku (3 a 6 r.) už nechávam bez dozoru, ináč by som na záhrade nič neurobil :-) Ale v zásade máte pravdu, keď si spomínam čo... celý příspěvek >
Jedovatý tis vedle malin, 14.10.2011 Obsahuje fotku
Živý plot sa dá zapestovať aj z malín, černíc, ríbezlí, egrešov, aktinídií a pod. Stačí jednoduchá drôtenka a vyväzovať :-) Nič jedovaté by som si do záhrady nevysadil, nikdy neviem, na čo deti dostanú chuť. Peter
Skladování hrušek, 14.10.2011
U nás (okr. Žilina) sa dakedy jablká dávali do 100 l plastových sudov so šrobovacím uzáverom, kde vydržali svieže dlhšie, ako v bedničkách (tam rýchlo stratili šťavnatosť, asi vďaka tomu, že naša pivnica bola síce studená, kamenná, ale s prievanom).... celý příspěvek >
Jak sekat svah 600m2 bez elektriny?, 12.10.2011
Odporúčam ručnú kosu, trávu pekne hladko odreže. Krovinorez trávu "požuje", rozdrví. Peter
Bradavice na hokkaidu, 11.10.2011 Obsahuje fotku
Píšete že farba dužiny pod tými bradavicami je zmenená, je iná aj vôňa a konzistencia dužiny? Ja mám hokkaio väčšinou oranžové, ale vyskytli sa aj zelené - viď. foto. Peter
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 10.10.2011
Môže byť, teraz som vozil hnoj na záhradu, za 1 km jazdy Tatrou 815 6x6 som platil 1,40 Eur/km, t.j. asi 35 Kč, čo pri 2 x 7,5 km robí 525 Kč. Riešenie je zohnať hlinu bližšie, alebo väčšie auto (napr. T815 8x8 - cena za km je len o málo vyššia, ale... celý příspěvek >
Záhradkárska osada - čerpadlo pre rozvod vody, 5.10.2011
Dobrý deň,  potreboval by som poradiť s jedným problémom. Čítam a študujem, oslovujem odborné firmy, ale mám protichodné informácie a neviem sa rozhodnúť. Prosím vás o radu. Sme záhradkárska osada o počte 63 členov. Rozloha cca 2 ha, osada má... celý příspěvek >
Co to je?, 2.8.2011
Ďakujem Vám za určenie toho stromu. Takže majiteľ stromu mal pravdu, len ja som mu zle rozumel - namiesto jujuba (Ziziphus zizyphus) som počul jojoba (Simmondsia chinensis). Vyskúšam ešte rozžuvať list, som zvedavý na ten efekt blokovania... celý příspěvek >
Co to je?, 2.8.2011
Dobrý deň, nechcem zakladať nové vlákno s otázkou "co to je", tak dávam otázku sem: u nás v Nitre v jednej predzáhradke rastie cudzokrajný strom. Je to pomaly rastúci strom - vo veku cca 40 rokov má priemer kmeňa vo výške 1 m len asi 20 cm.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika