|
Příspěvky uživatele - 126.6
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Prasklina kůry na třešni - 70 cm, 9.6.2010 Dobrý den, podobné poškození jsem zaznamenal na slivoni. Trhliny vznikaly od jara až dosud. Zajímavá je vysoká rychlost kalusování odloupnutého lýka.
Řešeno zatřením Stromovým balzámem.
Petr Kunc | | Cypřišovec leylandův - proschnutí po první zimě, 11.5.2010 Děkuji za reakce. Pane Josefe, jak velké sestříhání vršků máte na mysli, o kolik bychom je měli zkrátit?
Díky! | |
| | Cypřišovec leylandův - proschnutí po první zimě, 9.5.2010 Na podzim 2009 jsme vysadili sazenice Cypřišovce, dle doporučených postupů jsem se snažil po výsadbě poctivě zalévat, aby rostliny neuschly. Zima přišla poměrně brzy, u nás (Pardubice) bylo i poměrně dost sněhu, rostliny byly cca do poloviny pod... celý příspěvek > | | Kalná voda ze studny, 21.5.2009 Dobrý den,
prosím o radu jelikož vůbec nevím co mám dělat.Máme studnu už mnoho let a voda z ní je podle rozboru kojenecká ale obsahuje mnoho železa.Mámé ve sklepě čerpadlo z kterého taháme vodu do domu a všude jsou nové plastové trubky.Také máme na... celý příspěvek > | | Kapr obecný v jezírku, 11.5.2009 dobrý den prosím o radu, mám jezírko 6x6 a 140 hluboké vodu napouštím ze studny podle měření má voda velky obsah železa.Udajně překročuje hodnoty až 38x.Jeseni Karasové plotičky i hrouzci jsou v pohodě a zdraví ale to až do doby než jsem tam dal... celý příspěvek > | |
|
|
|
|