|
Příspěvky uživatele - 0.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Angrešt, 21.6.2013 Taky jsem si říkala, jestli to není od sluníčka, objevilo se to až tento týden. Padlí si myslím, že znám a tohle vypadá jinak. Plody nejsou schované pod listy... |  | Mravenci ve skleníku, pasti vyschnou, 21.6.2013 A tohle můžu sypat i venku?? Zjistila jsem, že mám mravence po celé zahradě. Kam kopnu, tam je mraveniště. A samozřejmě jsou rostliny obsypané mšicema a oni si je tam chrání. Jahody mám skoro všechny nakousané, je to k vzteku. Pokud tohle nemůžu... celý příspěvek > |  |
|  | Angrešt, 21.6.2013 Dobrý den, prosím o radu. Letos se nám hodně obsypal angrešt, má spoustu plodů. Včera jsem zjistila, že spousta plodů je nahoře scvrklá a hnědá. Neporadí mi někdo, co se děje a jak tomu můžu zabránit?
Děkuji!
Iveta |  | Malinkaté mušky, 21.6.2013 Koupila jsem takové žluté obdélníčky, spousta se jich nachytala. Pak jsem se zdravě naštvala a rostliny "vyházela" ven na terasu. Zbytek mušek asi odletěl... :-) |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 12.10.2011 Jsem z Berounska, do Kladna to není daleko. Jakým směrem od Berouna jste to sehnal:-)? U nás za 200 prodávají neprosátou, tak si říkám, že by to nemuselo být až tak špatné:-).
Díky Iveta!! |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 7.10.2011 Mám podobný problém a myslím, že jsem našla řešení. Našla jsem si firmu, která se zabývá dopravou, tak jsem se zeptala, zda nemají ornici a měli. Prodávají - aspoň tady u nás - tunu za 200,-, což není moc. Protože úplně kvalitní záhonková hlína Vás... celý příspěvek > |  | Ujíždí nám zahrada, 7.10.2011 Michale,
Díky za obrázek, ani tohle není špatný nápad. A jak píšete, stačí, aby to vydrželo, než si hlína pořádně sedne.
Díky!!
Iveta |  |
 |
|
|
|