Příspěvky uživatele - 246.101

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 6.11.2011
Zdravím. Pro p. Vysloužila: Já té rovnici příliš nerozumím. ...Zanedbávám množství rozloženého NaNO3 redukcí na dusitan... Měl jsem zato, že červenou barvu masa způsobuje právě dusitan. Sanytr (dusičnan) se do soli přidával proto, aby při... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 2.10.2011
Tak ještě ten výpočet zbytkového obsahu dusičnanu v uzeném mase: Výpočet zbytkového obsahu dusičnanu sodného nebo draselného v mase při domácím nakládání masa. Předpoklad: Množství masa 10 kg, množství láku 5 l (kg), maso i lák dohromady... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 2.10.2011
Zdravím. Pro Fanny : Plnej souhlas i když používáte na půl Pragandu, kterou já zavrhuji. Ona totiž nezpůsobí žádné urychlení, pouze barva je krásně červená již po 14 dnech a proto se jí říká "rychlosůl" ale nikdo neřekne že to... celý příspěvek >
V létě se neudí?, 29.9.2011
Zdravím. Pro Vás bude asi již pozdě vzhledem k tomu, že Váš dotaz přišel již 17.3.2011 ale aspoň pro ostatní. Maso když je naložené v koncentraci solicí směsi do těch 3% tak v lednici při teplotě do 5 st. C vydrží při dodržování základní hygieny,... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 21.9.2011
Zdravím. Vážený pane to ale musíte říci, že není jedno jak je to vejce staré. Vajíčko v průběhu doby tzv. vysychá a vzduchová bublina (potřebná pro vývoj kuřete) se zvětšuje již v průběhu týdne. Je pravdou, že těsně po snesení je vejce... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 21.9.2011
Zdravím. Se sýrem je to trochu složitější, vzhledem k tomu, že mám uzenou chuť sýra velmi rád a u kupovaného mě vadí, že ve vnitřku není cihla uzená, tak jsem vymyslel metodu uzení, která tyto nedostatky nemá. Koupená celá cihla (tvrdý sýr typu... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 31.7.2011
Zdravím. Tak to je "klasika". Při topení plamenen a ne aby oheň pouze doutnal se uvolňují při hoření štiplavé a kyselé látky, když topíte dost dlouho tak maso i zhořkne. Musíte topit hustým kouřem a ne plamenem, dřevo přikryté namočenými... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 31.7.2011
Zdravím. S tím uzením studeným a horkým kouřem v jedné udírně s pevně daným ohništěm a jeho vzdáleností je to asi takto : Ochlazení kouře je tím větší čím máme dále ohniště od udírny. V minulosti se proto dělaly až 5 ti metrové délky trubek od... celý příspěvek >
Dmácí uzený sýr, 31.7.2011
Uzení sýra Se sýrem je to trochu složitější, vzhledem k tomu, že mám uzenou chuť sýra velmi rád a u kupovaného mě vadí, že ve vnitřku není cihla uzená, tak jsem vymyslel metodu uzení, která tyto nedostatky nemá. Koupená celá cihla (tvrdý sýr typu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika