|
Co to je?, 25.8.2013  Dobrý den. Zná někdo tuto trávu (plevel). Začala mi růst po celém dvoře na písčité až kameníté půdě a rozlézá se jako mor. Proším poraďte. |
 |
Čím vylisovat sirup z rybízu?, 12.7.2013 Táta mi vyrobil takovou šikovnou přechodku, kterou upevním na litinový ruční mlýnek, na přechodku připevním vrtačku a pak už jen téměř nestíhám doplňovat rybíz do mlýnku.pomleto tak za čtvrt hodiny. |
 |
|
 |
Naložení uzeného masa, 26.2.2013 Tak maso už je vyuzeno a povedlo se. Asi jsem zbytečně plašil. Děkuji Všem za jejich rady. Milan N. |
 |
Naložení uzeného masa, 22.2.2013 Asi jsem udělal chybu, že jsem vůni přirovnal k tomu odpadu... Bylo to zbytečně přehnané a matoucí. Lák je zatím čirý, ale je tam ta slabá blanka.
Už převařuji vodu na nový lák a maso přeložím. Děkuji Všem za jejich názory a rady. ... celý příspěvek > |
 |
Naložení uzeného masa, 21.2.2013 Nezdá se, že by se ten lák kazil. Jen ta vůně se změnila s česnekové na jinou...
Připomíná mi ta vůně jako když jsem rozdělal při čištění odpad od kuchynského dřezu. Ale zdaleka ne tak intezivní. Milan N. |
 |
Naložení uzeného masa, 21.2.2013 Děkuji za odpověd
Lák je jen jemně zakalený, povlak není celistvý, spíše jako mastné oka. Ta (vůně) mi trošku připomíná jako když se rozebere kuchyňský odpad...
Není nepříjemná nebo hnilobná kyselá. Milan N. |
 |
Naložení uzeného masa, 21.2.2013 Dobrý den
Prosím o radu, naložil jsem bůček a krkovičku na uzení. Dva dny nasolené s česnekem nasucho a poté zalil solným lákem. Naloženo v čistém kameninovém hrnci. Po několika dnech se na hladině vytvořil bělavý nesouvislý povlak, který je... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac 936, 7.2.2013 Palivová hadička byla v pořádku. Pilu jsem už vrátil majiteli, ať ji svěří odborníkům když se o ni tak hezky staral. Kdyby byla pila moje, mrknul bych se na ten karburátor. Milan N. |
 |
Oleo-Mac 936, 31.1.2013 Dnes jsem sundal palivový filtr a pilu vyzkoušel, běžela lépe, ale stejně chcípala. Bez problémů běžela při povytaženém sytiči. Nebo na volnoběh. Vidím to na nečistoty v karburátoru ucpaná tryska nebo tak něco... Milan N. |
 |
Oleo-Mac 936, 30.1.2013 Děkuji za rady vyzkouším a uvidím snad to bude dobry. Milan N. |
 |
|
 |
Oleo-Mac 936, 29.1.2013 Děkiji Vám za super návod. Vzduchový filtr jsem vyčistil a vypral v první řadě.
Ona ta pila není moje a je vidět, že její majitel si z čistěním a udržbou moc hlavu nelámal. Vyčistím to sítko v palivové nádrži a uvidím. Svíčka je nová. Napadá mě... celý příspěvek > |
 |
Oleo-Mac 936, 29.1.2013 Dobrý den
Prosím o radu pila Oleo-Mac 936 mi nejde do otáček, nastratovat jde bez problémů, po přidání plynu jde do otáček které však ihned spadnou a pila chcípne. Filtr je vyčistěn, je dána i nová svíčka. Napadá mě ještě zda není zanesené sítko... celý příspěvek > |
 |
Zazimování gumového bazénu s nafukovacím kruhem, 1.9.2012 Ahoj všem, máme první rok nadzemní gumový bazen o rozměrech 4,57 x 1,07, má otázka zní je možné jej ponechat napuštěný přes zimu venku? Díky za odpověď.
|
 |
Nevlastnite někdo křovinořez Talon? Potřebuji pradit, 19.6.2012 Zdravím, mám Talon AT 3304, nastartoval jsem ho jen cca 10x a odešel komplet startér i se spojkou. Nevíte někdo kde ho sehnat?? Děkuji za jakoukoliv radu. |
 |
Sejmutí etiket z lahví, 11.1.2012 Podepisuju. Prechazim taky na tyto demizonky. Setri misto a jsou prakticke i na prenaseni diky ousku. Navic predtim mate pet litru svaraku z levneho vina. Dokonale :-) |
 |