|
Ekodotace na motor Vari XP-200, 12.3.2015 Zkuste své tvrzení převést do řeči čísel. |
 |
Hořký tuřín, 6.3.2015 Pěstoval jsem údajně odrůdu pro lidi, ale byla také hořká. Takže by bylo velmi vhodé to objasnit. |
 |
|
 |
Bramborový sud, 13.2.2015 Tak to letos udělej a dej vědět kolik těch brambor bylo a vhodné by bylo to doložit aspoň fotgrafií, svědkové se státním zástupcem by také byli vhodní. |
 |
Pěstování rozmarýnu, 2.12.2014 Muj vypada podobne, akorat jsem ho tady na rady pred zimou ostrihala. Pak nekdo psal, ze strihat az na jare... Tak pak pulku jeste seriznu vice a uvidim. Ale na zazimovani to asi tak vypadat ma, ne? Na jare by to melo pustit. Tak nejak si to... celý příspěvek > |
 |
Stevie, 21.11.2014 Asi nikdo nezkousel, ale rekla bych ze ne podle odpovedi. Kdyz bude minus 20, tak ve skleniku bude stejne, takze to by asi nedala... |
 |
Malotraktor MKS-60 Kawasaki 6HP 4-00/8´´, 6.11.2014 Na dva hektary polností je Vari k intenzivnímu obdělávání žalostně málo. Představte si, že máte tuto plochu připravit na další operace orbou. Při ideálních podmínkách by vám trvalo tuto plochu zorat 38hod a 20min. S idéálními podmínkami se... celý příspěvek > |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.11.2014 Tak těm chlapům opatřte nástroje od firmy, která se tím zabývá již 300let. |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.11.2014 Určitě mám poryto mnohem víc, než 1ar. U nás na dědině je celá řada lidí, kteří si významně ťukají na čelo a při tom říkají „ten..., je..., un to zase ryje. To „un“ je napsáno správně foneticky, bo se u nas tak mluvi. Tak proto jsou moje reakce... celý příspěvek > |
 |
Divné otáčky u Vari dvoutakt, 10.10.2014 Pružinku zavěsit do dalšího zářezu. Rotavátor jede jen dopředu. |
 |
Zelené hnojenie, 11.9.2014 Na setí něčeho, co bude sloužit coby zelené hnojejní je již dosti pozdě. Zvláště, když je třeba podzimní přípravu půdy provést včas a kvalitně. |
 |
|
 |
Postřik rajčat / okurek, 15.8.2014 No přece navečer a brzy ráno. To se nehne ani lísteček. |
 |
Mačeta vs. sekyrka, 13.8.2014 Konečně jeden správný příspěvek! |
 |
Nejefektivnějsi sklizeni brambor, 13.8.2014 Místo vytrhávání, použijte Reglone. |
 |
Nejefektivnějsi sklizeni brambor, 12.8.2014 Pročtěte si toto.
|
 |
Stevie, 31.7.2014 i v kvetinaci? Nespalim to? |
 |