Příspěvky uživatele - 18.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký chutný druh maliny, 9.9.2011
Tak v letošním roce začal Heritage plodit koncem minulého týdne.  A vyznamenal se. Nevím, zda je to díky téměř neustálému zavlažování deštěm a i přes výkyvy poměrně teplým počasím, ale má skutečně plody perfektní, jak píšete jako třešně, ale... celý příspěvek >
Co právě sklízíte?, 4.8.2011
Dobrý večer, třetí týden sklízím Průsvitné. V letošním roce jsem z něho fakt překvapena a nadšena. Strom je obalený a má skutečně plody velké a střední velikosti-to se mi ještě nestalo. Brala jsem to probírkou a jablka nestačila vůbec zmoučnatět,... celý příspěvek >
Využití malin, 24.6.2011
Opožděně pro Mirka  -  malinový džem dělám jako každý jiný. Džem je jednodruhový-na rozdíl od marmelády-s kousky ovoce. Používám želírovací cukr, takže maliny stačí natrhat, dát do kastrolu, nechat přejít trošku varem, přidat žel.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika