|
Hryzec - zabralo to, 30.6.2008 Likvidoval mi vše. Podvrtal a podhryzal vzrostlou broskvoň. Šok jsem utrpěla, když se mi podvrtal do skleníku a žral sazenice okurek jednu po druhé. Bylo to, jako když jsou ustřiženy nůžkami. Vyzkoušela jsem vytopit vodou, do každého... celý příspěvek > |
 |
Ibišek zahradní XXL - žloutnoucí listy?, 27.9.2007 Dobrý den, jak se dá namnožit? Může mi někdo poradit? děkuji Iveta |
 |
|
 |
Banán severu, 21.8.2007 Má někdo zkušenost s pěstováním? |
 |
Jahoda Giganta, 21.8.2007 Dobrý den, dnes jsem v novinách našla inzerát na jahodu Gigant mate někdo s touto odrůdou zkušenosti? Za informace předem moc děkuji. |
 |
Banán severu, 12.8.2007 Dobrý den, má někdo skušenost s pěstováním? Děkuji |
 |
Lilie, 4.8.2007 Dobrý den, mohu lilie po odkvětu sestřihnout? |
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 4.8.2007 Množím tak, že mladou větvičku ohnu zahrnu hlínou, na jaře jsem to udělala a včera jsem takto vypěstované krásně prokořenělé sazeničky přesadila z jednoho keříčku jsem jich mněla 5 tak to zkuste, je to podle mně lepší než odkopávat základní keřík. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 21.5.2007 Dobrý den, jak jsem psala že mi už borůvka kvete, tak dnes jsem už poprvé ochutnala její plody, jsou velice dobré, jsem z Náchoda. |
 |
Množení borůvek - jak?, 15.3.2007 Ohnu větvičku v srpnu zajistím zahrnu zeminou druhý rok je už zakořeněná vždy se mi to povedlo i u ostatnich keříků |
 |
Schisandra, 15.3.2007 dobrý den jsem z Náchoda nevite někdo jestli mi tady poroste ? Taky mě zajímá jakou má chut a její léčivé účinky. Děkuji |
 |
|
 |
Schisandra, 4.3.2007 Dobrý den, dostala jsem sazenici schisanrdy prý se pěstuje jako kivi. Nemate někdo skušenost s pěstováním. Děkuji. |
 |
Maliny, 3.3.2007 Může mi někdo poradit čim hnojit maliny nejlépe přírodním hnojivem jakým? Děkuji. |
 |
Plodnost kamčatské borůvky, 3.3.2007 Na podzim i jsem si koupila kamčatskou borůvku zatim mi ještě nekvete ,mohla bych ji prihnojit přírodním hnojivem ? A jakým, mohl by mi někdo poradit. Děkuji. |
 |
severni strana, 16.2.2007 dobrý den, poradí mi někdo co pěstovat na severní straně sluníčko tam svíti jenom v létě. Děkuji |
 |