Příspěvky uživatele - 82.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oceanic Mini 8 rp, 14.2.2013
Ma nekdo zkusenosti s timto solinatorem? Hledam upravu slane vody pro bazen ca.24m3. Dekuji za kazdou radu.
Solární ohřev vody v bazénu, 8.1.2013
Jak velky je bazen? Je zstreseny?
Stone system, 26.6.2012
Dobry den, mate nekdo zkusenosti s bazenem od stone system? Vypada to docela hezky avsak rad bych uvital jakekoliv zkusenosti nebo nazory.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 7.6.2012
Ak by som dal na strechu povedzme 100m ciernej plastovej hadice (pouzivana na rozvody) aky priemer by ste odporucili? Rozvody k bazenu su 32mm hadice, cerpadlo 8m3 za hodinu. Nebude privelka strata a pretlaci to vobec? Maly nadzemny bazen 3,6m x... celý příspěvek >
2 čerpadla, 21.5.2012
Ake je teda najlepsie riesenie? Zapojit to cerpadlo za alebo pred filtraciu? Nemoze sa stat ze pokial bude pred filtraciou tak pocas behu filtracie stiahne vsetku vodu zo solarou a potom slabe cerpadlo nedokaze naplnit tuto vetvu vodou?
2 čerpadla, 16.5.2012
Kde si zohnal 20W filtraciu? Chcem spravit nieco podobne ale vsetko co som nasiel je okolo 40-50W a prietok okolo 2000l/hod co mi pride prisilne.
2 čerpadla, 15.5.2012
Aky typ cerpadla tam budes chciet pripojit?
Vertikutacia, 7.10.2011
Zdravim vsetkych, je este stale dobra doba pre vertikutaciu travnika alebo to uz radej odlozit na jar? Je treba po vertikutacii pohnojit nejakym jesennym hnojivom? Dakujem, Vlado
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 2.8.2011
O.K. poslete adresu kam poslu tu cokoladu :-))) Jak to tedy jde vyresit?
Mulcovanie travnika, 2.8.2011
Dobry den, mozete mi prosim poradit ci mam resp. mozem pouzit metodu mulcovania travnika zalozeneho pred ca. 1,5 rokom s automatickou zavlahou? Cital som rozne nazory, avsak skor teoreticke. Dakujem. Vlado
Odmachovac / vyhrabavac starej travy, 30.6.2011
Tiez ma tato tema zaujima, mam travnik ca.1500m2 a nieco za traktor by bolo idealne riesenie. Co spominate HQ, mate nejaku foto alebo link?
Zastřešení Azuro a podobný stan, 17.6.2011
Muzete mi prosim rict kolik Vas ca. stalo takoveto zastreseni? Neco takoveho bych chtel postavit.
Vysoka hladina chloru v bazenu, 17.6.2011
Dobry den, prosim o radu, jsem uplnej zacatecnik. Pravdepodobne jsem to prehnal s Chlor Schokem. Pridal jsem ho v nedeli a vcera (stvrtek) jsem nameril hodnotu chloru kapkovym testerem na nejvyssi hodnote. Poradite prosim jak dal postupovat?
Hydrostat ano nobo ne?, 15.6.2011
Ja mam Stiga estate Collector, je to s hydrostatom bez pacok a som absolutne spokojny. Kosim ca. 1500m2 a mam to hotove za 30 minut. Tiez som sa rozhodoval o Husqvarne, teraz ale vobec nelutujem. Vlado
Pripojeni solarniho ohrevu, 14.6.2011
Co keby som tam pripojil este jeden ten Panel? Tym by sa plocha zvacsila na ca.3,6m2. Bolo by to postacujuce riesenie? Len dodam, mam na hladine solarnu plachtu a na tom este kryciu plachtu na noc.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika