|
Odrůdy paprik, 20.2.2010 Neváhejte a sejte. |
|
Odrůdy paprik, 20.2.2010 Děkuji za info. |
|
|
|
Odrůdy paprik, 20.2.2010 Ctěl bych se Vás ještě zeptat. Semínka dáte do misek jen volně a ona využijí vlhkosti v nich obsažené? Radiátory Vám jedou nonstop? Jak jsem již výše uvedl využívám postup Ing. Teclové, osvědčil se mi. |
|
Postřik proti kadeřavosti, 20.2.2010 Pršet už konečně přestalo a něco prosvítá za mraky. To je to sluníčko? |
|
Odrůdy paprik, 20.2.2010 Osvědčil se mi tento postup. Pokud jsem vyséval do zeminy tak semínka uměla shnít. Jen místo papíru zakryji květináček kouskem skla nebo zaklopím kelímkem. |
|
40 let stará nafta, 20.2.2010 Téma je: 40 let stará nafta; já skladuji jen to co mám v nádrži auta. Na budoucnost myslím trochu jiným způsobem než abych řešil co se starým PHM. Hezký den přeji. |
|
Postřik proti kadeřavosti, 20.2.2010 Již prší téměř 24 hodin nonstop. |
|
Odrůda rajčate nižšího vzrůstu, 20.2.2010 Dle mého názoru není nutné sadit přízemní rajčata. Zasaďte tyčkové, nechte mu i dva výhony a vyvazujte na celou výšku skleníčku. Volil bych nějakou (nebo více různých) odrůdu ze středně velkými plody. Lépe tak využijete prostor. Keříčkové se... celý příspěvek > |
|
40 let stará nafta, 20.2.2010 Vidíte, a já tyto starosti přenechávám distributorům. Mít 40 let doma palivo v sudu je pro mne víceméně úsměvné a zároveň nepochopitelné. Pamatuji si velmi dobře poukázky a fronty na naftu i srandu, kterou jsme z toho měli a ještě i máme. Doba je... celý příspěvek > |
|
40 let stará nafta, 20.2.2010 ...vůbec nic jste nepochopil. |
|
|
|
Zkušenosti s firmou Albion Group, 20.2.2010 Chyba je již to že Vy jedete za firmou a ne ona za vámi. Nejedná se o pár korun a bazén budete stavět u Vás. Nejlépe je setkat se na místě "činu". Díval jsem se na jejich stránky ale už to by mne odradilo. Nej... firma v Evropě atd.. ale ani jméno... celý příspěvek > |
|
Odrůda rajčate nižšího vzrůstu, 20.2.2010 Jak máte vysoký skleníček? |
|
Odrůdy paprik, 20.2.2010 Všechny odrůdy nebo jen některé? U mne letos špatně vzcházela AMY a Hamík, jinak ostatní bez problémů. Vyřešil to nákup nových semen těchto odrůd. Přitápím jim žárovkou na teplotu 26-28°C v polystyrenové bedýnce zakryté sklem. |
|
40 let stará nafta, 19.2.2010 .. a nejlepší od řidičů stavebních strojů, od pumpařů apod... Nakoupíte "nafťáky" a pak přelíváte z plechovek do omniovek. Za chvíli se tu bude řešit čím vyčistit vanu do jejíhož smaltu se zažrala nějaká ta PHM. |
|
40 let stará nafta, 19.2.2010 Kdyby ty motory věděly co do nich chcete nalít tak Vás vyfackují zleva zprava. |
|