Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy paprik, 20.2.2010
Neváhejte a sejte.
Odrůdy paprik, 20.2.2010
Děkuji za info.
Odrůdy paprik, 20.2.2010
Ctěl bych se Vás ještě zeptat. Semínka dáte do misek jen volně a ona využijí vlhkosti v nich obsažené? Radiátory Vám jedou nonstop? Jak jsem již výše uvedl využívám postup Ing. Teclové, osvědčil se mi.
Postřik proti kadeřavosti, 20.2.2010
Pršet už konečně přestalo a něco prosvítá za mraky. To je to sluníčko?
Odrůdy paprik, 20.2.2010
Osvědčil se mi tento postup. Pokud jsem vyséval do zeminy tak semínka uměla shnít. Jen místo papíru zakryji květináček kouskem skla nebo zaklopím kelímkem.
40 let stará nafta, 20.2.2010
Téma je: 40 let stará nafta; já skladuji jen to co mám v nádrži auta. Na budoucnost myslím trochu jiným způsobem než abych řešil co se starým PHM. Hezký den přeji.
Postřik proti kadeřavosti, 20.2.2010
Již prší téměř 24 hodin nonstop.
Odrůda rajčate nižšího vzrůstu, 20.2.2010
Dle mého názoru není nutné sadit přízemní rajčata. Zasaďte tyčkové, nechte mu i dva výhony a vyvazujte na celou výšku skleníčku. Volil bych nějakou (nebo více různých) odrůdu ze středně velkými plody. Lépe tak využijete prostor. Keříčkové se... celý příspěvek >
Vidíte, a já tyto starosti přenechávám distributorům. Mít 40 let doma palivo v sudu je pro mne víceméně úsměvné a zároveň nepochopitelné. Pamatuji si velmi dobře poukázky a fronty na naftu i srandu, kterou jsme z toho měli a ještě i máme. Doba je... celý příspěvek >
...vůbec nic jste nepochopil.
Zkušenosti s firmou Albion Group, 20.2.2010
Chyba je již to že Vy jedete za firmou a ne ona za vámi. Nejedná se o pár korun a bazén budete stavět u Vás. Nejlépe je setkat se na místě "činu". Díval jsem se na jejich stránky ale už to by mne odradilo. Nej... firma v Evropě atd.. ale ani jméno... celý příspěvek >
Odrůda rajčate nižšího vzrůstu, 20.2.2010
Jak máte vysoký skleníček?
Odrůdy paprik, 20.2.2010 Obsahuje fotku
Všechny odrůdy nebo jen některé? U mne letos špatně vzcházela AMY a Hamík, jinak ostatní bez problémů. Vyřešil to nákup nových semen těchto odrůd. Přitápím jim žárovkou na teplotu 26-28°C v polystyrenové bedýnce zakryté sklem.
40 let stará nafta, 19.2.2010
.. a nejlepší od řidičů stavebních strojů, od pumpařů apod... Nakoupíte "nafťáky" a pak přelíváte z plechovek do omniovek. Za chvíli se tu bude řešit čím vyčistit vanu do jejíhož smaltu se zažrala nějaká ta PHM.
40 let stará nafta, 19.2.2010
Kdyby ty motory věděly co do nich chcete nalít tak Vás vyfackují zleva zprava.
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika