Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkušenosti s firmou Albion Group, 23.2.2010
Poptejte více firem ať Vám vypracují písemné kompletní cenové nabídky a podle toho vybírejte. Porovnávejte ceny i firmy a chtějte konečnou cenu. Na slevy, mělo by..., sliby, akce, apod. nevěřte. NIKDO Vám nedá nic zadarmo!!! Až budete mít vybráno... celý příspěvek >
Postřik proti kadeřavosti, 23.2.2010
A co máte za postřikovací konev a trysku? To vypadá jako by jste stříkal hadicí.
Kdy zasadit smrk z kontejnerku po vánocích ven?, 23.2.2010
Příklad: pokud by byl vysazen na podzim ven, měl by kořeny v zamrzlé zemi a tudíž bych se nebál nechat ho někde u jižní stěny venku.
Merunka letní řez, 22.2.2010
Kurňa, a já mám řez od včerejška za sebou.
Melounoviště 2009 - shrnutí, 22.2.2010
Sázíte roubované? Já letos chci zavést našim tam k Vám (F-M) roubovanou sadbu.
Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010
Místo hadice by byl lepší "polyš".
Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010
Ano, ale hadice musí zůstat zavodněná. Jinak budete pokaždé znova "natahovat". Na spodní konec dejte ventil.
Natírání kmenu vápnem, 21.2.2010
Neobalují se kmeny i papírem (noviny, vlnitá lepenka)? Já jsem pozoroval trhliny na kmenech jabloně, ale za ni mohu poděkovat letním dešťům.
Lepové pásy, 21.2.2010
To je pěkná sv.ňa lepivá. Já s tím natírám pásy na kmenech stromů, sloupcích a i dráty drátěnky, prostě vše po čem mohou mravenci lozit na stromy za mšicí. Pokud jim v tom zabráním nemusím téměř mšici stříkat - berušky už si poradí. Teď jsem koupil... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.2.2010
Nestrašte, vysoká spodní voda, strupovitost, kadeřavost, mšice, jarní mrazy, deštivé léto a teď ještě VY!   Snad ten človíček co mi to střihal ví co dělá. Já to mydlím "od pasu" a moc tomu nerozumím, meruňky ani moc nemusím... celý příspěvek >
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.2.2010
Dva měsíce jsem čekal na vhodné počasí a tak jsme to vzali "jedním vrzem" vše; i s broskvama.
Vše o tykvích, 21.2.2010
Nebojte se, vyrostou. Dýně se předpěstovává jen pokud na ni chcete roubovat. Mirek
Vše o tykvích, 21.2.2010
Zasaďte je koncem dubna do země (do hnízd), zalejte a už se o ně nestarejte. Max. nějaká ta zálivka pokud by bylo extremní sucho.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.2.2010 Obsahuje fotku
My jsme dnes ostříhali všechny stromky!!!
Postřik proti kadeřavosti, 21.2.2010
Vyčasilo se, ráno trošku přímrazek a teďkom krásné jasno a teplota +8°C. Dopoledne mi zahradník ostřihal všechny stromky a já ještě stihl první postřik proti kadeřavosti. Neměl jsem Kuprikol a tak jsem broskve postříkal CHAMPIONem. Uklízet větve už... celý příspěvek >
Další diskuze:  96979899100>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika