|
Zkušenosti s firmou Albion Group, 23.2.2010 Poptejte více firem ať Vám vypracují písemné kompletní cenové nabídky a podle toho vybírejte. Porovnávejte ceny i firmy a chtějte konečnou cenu. Na slevy, mělo by..., sliby, akce, apod. nevěřte. NIKDO Vám nedá nic zadarmo!!! Až budete mít vybráno... celý příspěvek > |
|
Postřik proti kadeřavosti, 23.2.2010 A co máte za postřikovací konev a trysku? To vypadá jako by jste stříkal hadicí. |
|
|
|
Kdy zasadit smrk z kontejnerku po vánocích ven?, 23.2.2010 Příklad: pokud by byl vysazen na podzim ven, měl by kořeny v zamrzlé zemi a tudíž bych se nebál nechat ho někde u jižní stěny venku. |
|
Merunka letní řez, 22.2.2010 Kurňa, a já mám řez od včerejška za sebou. |
|
Melounoviště 2009 - shrnutí, 22.2.2010 Sázíte roubované? Já letos chci zavést našim tam k Vám (F-M) roubovanou sadbu. |
|
Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010 Místo hadice by byl lepší "polyš". |
|
Samospád - bude to fungovat?, 21.2.2010 Ano, ale hadice musí zůstat zavodněná. Jinak budete pokaždé znova "natahovat". Na spodní konec dejte ventil. |
|
Natírání kmenu vápnem, 21.2.2010 Neobalují se kmeny i papírem (noviny, vlnitá lepenka)? Já jsem pozoroval trhliny na kmenech jabloně, ale za ni mohu poděkovat letním dešťům. |
|
Lepové pásy, 21.2.2010 To je pěkná sv.ňa lepivá. Já s tím natírám pásy na kmenech stromů, sloupcích a i dráty drátěnky, prostě vše po čem mohou mravenci lozit na stromy za mšicí. Pokud jim v tom zabráním nemusím téměř mšici stříkat - berušky už si poradí. Teď jsem koupil... celý příspěvek > |
|
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.2.2010 Nestrašte, vysoká spodní voda, strupovitost, kadeřavost, mšice, jarní mrazy, deštivé léto a teď ještě VY! Snad ten človíček co mi to střihal ví co dělá. Já to mydlím "od pasu" a moc tomu nerozumím, meruňky ani moc nemusím... celý příspěvek > |
|
|
|
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.2.2010 Dva měsíce jsem čekal na vhodné počasí a tak jsme to vzali "jedním vrzem" vše; i s broskvama. |
|
Vše o tykvích, 21.2.2010 Nebojte se, vyrostou. Dýně se předpěstovává jen pokud na ni chcete roubovat. Mirek |
|
Vše o tykvích, 21.2.2010 Zasaďte je koncem dubna do země (do hnízd), zalejte a už se o ně nestarejte. Max. nějaká ta zálivka pokud by bylo extremní sucho. |
|
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.2.2010 My jsme dnes ostříhali všechny stromky!!! |
|
Postřik proti kadeřavosti, 21.2.2010 Vyčasilo se, ráno trošku přímrazek a teďkom krásné jasno a teplota +8°C. Dopoledne mi zahradník ostřihal všechny stromky a já ještě stihl první postřik proti kadeřavosti. Neměl jsem Kuprikol a tak jsem broskve postříkal CHAMPIONem. Uklízet větve už... celý příspěvek > |
|