|
Jaký zimní postřik jabloní?, 28.2.2010 Důkladne omytí stromků Oleoekolem před rašením, nebo má někdo jinou radu? |
|
Lepové pásy, 28.2.2010 Technický benzin pokud je to na bázi nějaké pryskyřice? |
|
|
|
Odrůda rajčete, 28.2.2010 Jedná se o ranou odrůdu pro pěstování ve foliáku (já ji měl venku), a než půjde ven na místo tak ji ještě "zapustím" na dno hlubšího kelímku (plastový 0,3 dcl) a dosypu zeminou. |
|
Semena ze zahraničí, 28.2.2010 Nevíte někdo čirou náhodou jakého původu jsou semena, která se nyní prodávají u lídlů? Loni jsem koupil u tesků semena Florina německé firmy Gartenland. Dle jejich stránek je lidl jeden z jejich partnerů. Je to určitě zajímavé zpestření sortimentu v... celý příspěvek > |
|
Broskvoň - jakou?, 28.2.2010 Já mám také tyto odrůdy a jsem spokojen. Na doplnění mám ještě Fairhaven, která je z nich nejpozdnější. Co se týče pěstování tak FM má z nich nejslabší vzrůst, a co se týče ochrany tak jsou na tom všechny zhruba stejně. |
|
Odrůda rajčete, 28.2.2010 Tak malé a už má vlky, odrůda Barbados. Zajímavé že "vlky" jsou jen u sazenic které jsou dvě v jednom kořenáčku, u ostatních nic, a navíc nemají vrcholy?!?! |
|
Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 28.2.2010 Sulku těsně před rašením, Thiovit - cituji : Keď sa neuskutočnil postrek tesne pred pučaním, môže sa nahradiť sírnatým prípravkom vo vyššej koncentrácii. Ošetrujú sa len plochy, ktoré boli v minulom roku silne napadnuté roztočmi. V prípade ošetrenia... celý příspěvek > |
|
Postřik proti kadeřavosti, 28.2.2010 Když se bavili echt vinaři o postřiku tak zmiňovali Sulikol-Kuprikol. Jestli jsem to dobře pochopil tak to míchali do jedné nádoby. |
|
Amarylis, 27.2.2010 Přidávám aktuální foto. |
|
Ovocná stěna z hrušní, 26.2.2010 Tak to Vám teď přesně neřeknu. Bude to tak 20-25 m a řady jsou od sebe asi 2 m. V každé řadě jsou čtyři jabloně a hrušeň. |
|
|
|
Zlte paradajky, 26.2.2010 Vyklíčila za tři dny. Vyséval jsem 2. února. |
|
Elektrický kultivátor, 26.2.2010 Našel jsem na Netu recenzi na Etu - Zvládne spolehlivě na jeden zátah pozemek15x15m, na podzim porytá zahrada a následně udupaná po jiných pracech - žádný problém. Motor 750W má silný zátah / silnější by byl asi zbytečný a slabší nedostačující / a... celý příspěvek > |
|
Elektrický kultivátor, 25.2.2010 Já jsem předevčírem koupil EM 1000 u fildů. Motor elektormotor 1000 W Napětí sítě 230 / 50 V/Hz
Otáčky 210 ot/min Záběr 28 cm hloubka 20 cm za 2.800,-. Zatím leží nevyužita a tak zkušenosti budou až obeschne. |
|
Male parenisko lidl, 25.2.2010 Trubky jako trubky a folie se přihrne zeminou. |
|
Semena ze zahraničí, 25.2.2010 Takže nemohu. Děkuji vám soudruzi europoslanci! |
|