Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký zimní postřik jabloní?, 28.2.2010
Důkladne omytí stromků Oleoekolem před rašením, nebo má někdo jinou radu?
Lepové pásy, 28.2.2010
Technický benzin pokud je to na bázi nějaké pryskyřice?
Odrůda rajčete, 28.2.2010
Jedná se o ranou odrůdu pro pěstování ve foliáku (já ji měl venku), a než půjde ven na místo tak ji ještě "zapustím" na dno hlubšího kelímku (plastový 0,3 dcl) a dosypu zeminou.
Semena ze zahraničí, 28.2.2010
Nevíte někdo čirou náhodou jakého původu jsou semena, která se nyní prodávají u lídlů? Loni jsem koupil u tesků semena Florina německé firmy Gartenland. Dle jejich stránek je lidl jeden z jejich partnerů. Je to určitě zajímavé zpestření sortimentu v... celý příspěvek >
Broskvoň - jakou?, 28.2.2010
Já mám také tyto odrůdy a jsem spokojen. Na doplnění mám ještě Fairhaven, která je z nich nejpozdnější. Co se týče pěstování tak FM má z nich nejslabší vzrůst, a co se týče ochrany tak jsou na tom všechny zhruba stejně.
Odrůda rajčete, 28.2.2010 Obsahuje fotku
Tak malé a už má vlky, odrůda Barbados. Zajímavé že "vlky" jsou jen u sazenic které jsou dvě v jednom kořenáčku, u ostatních nic, a navíc nemají vrcholy?!?!
Postřik proti přezimujícím škůdcům u révy, 28.2.2010 Obsahuje fotku
Sulku těsně před rašením, Thiovit - cituji : Keď sa neuskutočnil postrek tesne pred pučaním, môže sa nahradiť sírnatým prípravkom vo vyššej koncentrácii. Ošetrujú sa len plochy, ktoré boli v minulom roku silne napadnuté roztočmi. V prípade ošetrenia... celý příspěvek >
Postřik proti kadeřavosti, 28.2.2010
Když se bavili echt vinaři o postřiku tak zmiňovali Sulikol-Kuprikol. Jestli jsem to dobře pochopil tak to míchali do jedné nádoby.
Amarylis, 27.2.2010 Obsahuje fotku
Přidávám aktuální foto.
Ovocná stěna z hrušní, 26.2.2010
Tak to Vám teď přesně neřeknu. Bude to tak 20-25 m a řady jsou od sebe asi 2 m. V každé řadě jsou čtyři jabloně a hrušeň.
Zlte paradajky, 26.2.2010 Obsahuje fotku
Vyklíčila za tři dny. Vyséval jsem 2. února.
Elektrický kultivátor, 26.2.2010
Našel jsem na Netu recenzi na Etu - Zvládne spolehlivě na jeden zátah pozemek15x15m, na podzim porytá zahrada a následně udupaná po jiných pracech - žádný problém. Motor 750W má silný zátah / silnější by byl asi zbytečný a slabší nedostačující / a... celý příspěvek >
Elektrický kultivátor, 25.2.2010 Obsahuje fotku
Já jsem předevčírem koupil EM 1000 u fildů. Motor elektormotor 1000 W Napětí sítě 230 / 50 V/Hz Otáčky 210 ot/min Záběr 28 cm hloubka 20 cm za 2.800,-. Zatím leží nevyužita a tak zkušenosti budou až obeschne.
Male parenisko lidl, 25.2.2010
Trubky jako trubky a folie se přihrne zeminou.
Semena ze zahraničí, 25.2.2010
Takže nemohu. Děkuji vám soudruzi europoslanci!
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika