Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 13.3.2010 Obsahuje fotku
Přísadu mám v prosklené verandě situované na jih, stříška je z polykarbonátu. Teplota se pohybuje od 16-17°C v noci, na 20-28°C přes den. Rostliny se vytáhly během nedávných slunečných dnů. Co se týče rajčat  "vytahují" se... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 13.3.2010 Obsahuje fotku
.. a tady je zbytek. Další odrůdy jsou "naší" produkce. Celkem asi 50 druhů rajčat. Vypadá to že letos budeme bez mrkve, petržele, cibule a dalších "plevelů". 
dalších 9...
..a ještě
..a další várka
Jelikož je venku hnusně a já se doma "kopu do zadku", nahraji sem alespoň přebaly rajčat která se mi podařilo sehnat.
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 13.3.2010 Obsahuje fotku
U nás se honí mraky a je 5°C. Na květ nasazuje balkonová VILMA.
Lelek lítá po lese  ! Přidávám pár fotek rajčat a papriky. Jelikož jsem nepředpokládal takový průběh zimy, rajčata ze "skorého" výsevu vyletěly jako blázen. Jsou to rané odrůdy určené pro foliáky. Minulý týdej jsem zopakoval výsev... celý příspěvek >
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 13.3.2010
Lilek přepíchejte po jednom. Jinak se k němu chovejte tak jako k paprice, má podobné nároky.
Odrůdy melounu vodního, 13.3.2010
Rád bych ho vysel ale bohužel se mi nepodařilo sehnat semena. Líbí se mi ten tvar. Melouny tohoto tvaru se objevují v obchodech, původ je myslím Balkán. Pokud neseženu semeno koupím meloun, vyberu a vyseju, uvidíme co vzejde.
Jabloňová stěna, 13.3.2010
Velmi, velmi pěkné! 
Roubování melounů a okurek, 12.3.2010
Roub se seřízne kolmo nebo je potřeba nějaká šikmý řez? Vy to máte vyzkoušeno?
Broskvoně a merunky jako vřetena, 12.3.2010
U stromků, jejichž foto jsem tady umístil, se musí křezu používat plošina, a to už dle majitele není to "pravé ořechové". Viděl jsem v sadech vršky broskvoní seřezané patrně nějakou strojní pilou, a pak zřejmě nastupuje ruční práce. Zda ze země, to... celý příspěvek >
Jak ostříhat loňskou meruňku, 12.3.2010
Jestli to dobře chápu, tak navrhovaným zkrácením by jste vlastně "výškově zarovnal" výhony. Váš popis je určitě názornější (alespoň pro mne) než učebnicový příklad. "Terminus technikus" co se týče řezu stromků mi zatím moc neříká ale snažím se... celý příspěvek >
První vlastní výsev rajčat, 12.3.2010
Já vysazuji běžné polní odrůdy po dvou stále (AMY, Vlasta...). O pohlaví rostlin tu nebyla řeč, dělám to z důvodu vzájemného podpírání rostlin. Velkoplodé papriky sázím po jedné. Mirek
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika