Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 4.4.2010
Pár rozvinutých květů už mí i Marlen. Mirek
Co je to za plevele a jak na ně?, 4.4.2010
Děkuji, podle obrázků na netu je to on a dělá svému jménu "čest" - plazí se vystrkuje růžky všude. Dnes jsem již přesvědčen že se sem dostal v zemině. Na zahradě na opačném konci města ho nemám. Likvidace v trávníku ručně nebo postřikem (štětečkem),... celý příspěvek >
Co je to za plevele a jak na ně?, 4.4.2010 Obsahuje fotku
Poslední roky se stále více objevuje v záhoncích i trávníku tento šmejdík. Letos jsem ho našel i v přísadě, to znamená že je v zakoupeném substrátu. Znáte ho někdo? Soused tomu říká chorvatský jetelíček. Díky Mirek.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 4.4.2010
Dnes ráno 7,5 °C, tak doufám že... Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 3.4.2010
Dnešní teplo vytáhlo včelky z úlu a v Maďarské to bzučelo o 106. Ráno bylo půl stupně pod nulou - není to dobré! Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 2.4.2010
Já jsem kvetením docela překvapen. Jsou i ranější odrůdy ale prozatím jsem si kvetoucích meruněk nikde nevšiml, a to denně pendluji po břeclavském okrese. Mirek
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 2.4.2010
Břeclav
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 2.4.2010 Obsahuje fotku
foto
Nejchutnější rajčata, 1.4.2010
Ze semen řeckých paprik koupených v lídlovi mi to nenaklíčilo. Vybraná semena z loňského rajčete (Barbados) naklíčila a rostliny již kvetou. Vyzkoušíme - uvidíme. Mirek
Strupovitost a padlí, kdy a čím, 30.3.2010
Připojuji se k dotazu a dovoluji si rozšířit ještě o meruňky a broskvoně.
Musí se ošetřit postřikem i rezistentní odrůdy?, 30.3.2010
Tak s tím jsem se ještě nesetkal. Sání mšic na rybízu se na mých rostlinách projevuje jen červenými puchýři na listech. Na plodech nikdy.
Záleží na použitém přípravku. A co se týče rybízu tak ten jsem nikdy proti mšicím nestříkal. Max. nátěr lepem proti mravencům na kmínek u stromkového.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 30.3.2010
Já to vždy zeleným obdélníčkem zaostřím na květ (alespoň si myslím že to mám) a doma zjistím že dvě třetiny snímků si kompakt zaostřil tam kam jsem nechtěl. Byl jsem na zahradě a na Maďarské se objevují první bílé květy, zatím ještě nerozvinuté.... celý příspěvek >
Záleží hlavně na vývoji počasí. Pokud budou ideální podmínky a žádný tlak chorob tak se stříkat nemusí, pokud bude takové počasí jako vloni (u mne totální kolaps rezistentních odrůd stolní révy) tak možná nepomůže ani postřik. Já osobně sázím na... celý příspěvek >
Roubování melounů a okurek, 30.3.2010
Děkuji Vám za odpověď. Já používám kolíčky u kterých předpokládám že nebudou stonek zaškrcovat. Prozatím zkouším melouny, okurky tak za dva dny. Mirek
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika