Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 10.4.2010
Kurňa, co nám to zase z toho severu posíláte za sibériu? Slunko svítilo s malými pauzami celý den, ale ten vítr je nechutný. Ještě že alespoň nespadla ani kapka. Mirek - BV
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 10.4.2010
BV - u mne začíná Maďarská shazovat okvětní lístky. Mirek
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 10.4.2010
Dobré ránko! Že by jsem to zkusil s rajčaty ve foliáku? U rajčat je to reálné protože i rostlinky ze semen plodů loni zapomenutých v zemi, vyrůstají v pohodě. U paprik to ale vidím jako ztrátu času. Mirek
Roubování melounů a okurek, 9.4.2010
Ještě video a další video roubovacího automatu. Další  způsoby roubování melounů.
Roubování melounů a okurek, 9.4.2010
Já jsem rouboval melouny i okurky na tykev fíkolistou i na Sprinter ale pořád to není dle mé představy. Zkoušel jsem jazýčky i nasunutí do středu tykve ale zatím spokojen nejsem. Po zhlédnutí videa kde roubování provádí automat musí být spojení... celý příspěvek >
Konec mých balkonových rajčat, 9.4.2010
Přesně tak, jen drobnou připomínku. Tím že pěstujeme rajče na balkoně neznamená to že je balkonové. Jako balkonové jsou nejčastěji uváděny keříčkové odrůdy s drobnými plody (Vilma, Venus...). Mirek
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 9.4.2010
První broskvoně již rozkvetly - BV. Mirek
Bezsemenná réva, 8.4.2010
Kupoval jsem to ve Velkých Bílovicích jako "Veliký bílý". Jaká je to odrůda stoprocentně nevím, ale dle dotazů a těch ťupek na bobulích by to Prim měl být. Jsem z Břeclavi (moře máme hned pod sklepem ve studni) a rostliny jsou na jižní straně domu -... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 7.4.2010 Obsahuje fotku
U mne již po Maďarské kvete i Marlen. Co se týče břeclavska, mikulovska a okolí tak je vidět již hodně rozkvetlých stromů. Poslední dvě rána byla chladná ale na meruňkách to zatím není poznat, na rozdíl od kiwi kde je vidět hodně zčernalých výhonků.
Bezsemenná réva, 7.4.2010 Obsahuje fotku
Já jsem loni zasadil tuto odrůdu a k dnešnímu dni již začíná rašit. Mám ji u jižní stěny (BV) a letos by se mohla poprvé ukázat. Takže zkušenosti teprve sbírám. AFRODITA hrozen je velký, řídký,bobule velmi velká(8 g.),oválná jantarově žluté barvy,... celý příspěvek >
Bělomasá broskev, 5.4.2010 Obsahuje fotku
To bohužel nevím, byl jsem tam osobně. Jezdím každý den okolo, můžu se zeptat.
Lepové pásy, 4.4.2010 Obsahuje fotku
Tak nastal čas začít natírat kmeny lepem proti mravencům. Ty bestie už lozí po stromech a hledají...
Bělomasá broskev, 4.4.2010
Ne, tam jsem se ptal, ale bělomasé bohužel, navíc jim dle slov paní, zničily mrazy sadbu broskvoní. V Lednici jsem dostal odkaz na Valtice, vzadu za areálem firmy SEVA.
Dát už rajčata do skleníku?, 4.4.2010
Mám vždy o pár sazenic navíc, to pro případ nepředvídaných událostí. Takže já dávám dnes do foliáku. Mirek
Dát už rajčata do skleníku?, 4.4.2010
Včera jsem "osadil" folii na konstrukci a odpoledne zasadím rajčata která již kvetou. Něco dám i ven, hlavně ta maloplodá, pokud by přišly mrazy tak mám zálohu vysetou později, teď mají sazenice 10-20 cm. Balkonové rajčata již kvetou, a ty již dávám... celý příspěvek >
Další diskuze:  8182838485>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika