Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letošní problémy s kvetením, 12.5.2010
Letos dostaly ovocné stromky (a nejen ty) po zimě řádně na frak!,zajímavé že havěti a nemocem se daří o to lépe. Dnes jsem byl obhlídnout zahradu a byl jsem docela zhnusen. Krásně kvetoucí meruňky i třešeň jsou již téměř bez plodů, broskvoně napadené... celý příspěvek >
Rajčata a papriky jsou venku, 9.5.2010
Malá část paprik a rajčata zasazená do květináčů jsou venku. Vlastně krom melounů je venku vše, ovšem v bedýnkách a v případě ochlazení se to zakryje nebo schová domů. Zbytek půjde ven po zmrzlých.
Roundap - ochranná doba, 9.5.2010
Pokud se nepotřebuji zbavit staré trávy nebo plevele, nepotřebuji čekat na to až Roundap zabere, tak druhý den.
Pěstování rajčat na balkoně, 9.5.2010
Vijany mají desítky, možná stovky malých, oválných, sladkých, šťavnatých plodů s tenkou slupkou. Jsou ideální na zobání jako jednohubky a výborné jsou jako součást pečení nebo grilování. Vyzkoušel jsem již hodně odrůd koktejlových rajčat ale tato si... celý příspěvek >
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 9.5.2010
Já mám dvě broskve tři metry od sebe, stříkány byly stejně a jedna je napadená extrémně, druhá v "normě". Jedná se různé odrůdy. Skorejší odrůda je napadena více. Vývoj počasí, střídání rychlých nástupů tepla a chladna, děště, letos nástup chorob... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 9.5.2010
Určitě můžete nebo si kupte sazenice v zahrádkářství.
Škodí mravenec rostlině?, 8.5.2010
Lepivý pás je funkční. Za x let jsem ještě neviděl že by stavěli mravenci na kmeni přes lepidlo cestičku, to možná jejich krajané v pralese. Umí najít cestičku v místech kde není lepidlo nebo obejít překážku jinou cestou, to jo. Jinak mravenci velmi... celý příspěvek >
Rajčata - sazenice, 8.5.2010
Spodní listy odlámejte a sazenici šoupněte hlouběji do země až po zdravé listy.
Výsadba révy vinné, 8.5.2010
Já je sázím i s balem. Pokud už nemrzlo, měla jste už dát sazenice ven na otužení.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 8.5.2010
Nejvíce napadené listy otrhávám ručně a pokud je napadena celá větvička tak ji ustřihnu ale s ohledem na jinde rašící výhony. Pokud je napadení silné a stromek musí obnovit většinu listů přihnojím ho dusíkatým hnojivem.
Jak trhat zrale jahody?, 6.5.2010
Gabula, jak již psala, žije v Řecku.
Muškáty pomoc, 6.5.2010
Nedal jste je z domu na přímé slunce?
Jak trhat zrale jahody?, 6.5.2010
Uštipujte je na stopce jinak moc nevydrží, pokud je tedy hned neslupnete. Odrůda je na řezu bílá nebo červená? Nejsladší bývají ty sytě červené.
Koňský hnůj a pozdější hnojení, 6.5.2010
Děkuji za odpověď. Nemám kde ho rozmíchat (max. v kolečkách). Možná bych ho mohl dát do děr, prolít vodou, zamíchat a nechat do druhého dne, potom zeminu a sazenici. Každopádně díky.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 6.5.2010
Poctivě stříkáno a takhle to dopadlo (BV)
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika