Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba paprik, co to je, poraďte?, 30.5.2010
Jak vypadají ty listy? Tak jako na mém snímku? Žloutnou mi listy, opadnou a zůstane vrcholová růžice, rostlina však neuhyne. Ctělo by to fotku. Jinak již zde uvedený odkaz.
Nejchutnější rajčata, 30.5.2010 Obsahuje fotku
V sobotu jsem ochutnal koupená červená oválná rajčátka Torito. Byla chuťově vynikající a tak jsem z nich vybral semínka a ve středu je dal naklíčit do perlitu. Třeba to letos ještě stihnou.
Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak, 30.5.2010 Obsahuje fotku
Kolega technolog jen potvrdil předcházející teorii, bohužel čím to odstranit neví. Já se zkusím ještě septat v laboratoři stavební fakulty VUT která nám dělá zkoušky. Jestli máte nějaké kostky navíc tak zkuste nějakou namočit a pak nechat vyschnout... celý příspěvek >
Mšice na pustorylu?, 29.5.2010
A já mám mšice i na mátě. Mojito s mšičí příchutí nemusím a tak se bude každý list umývat.
Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010
Ještě odkazy: plantprotection.hu a semo.cz
Papriky máte pěkně tmavě zelené barvy. Já je měl i ve foliáku jako po žloutence.
Děkuji za poklonu ale ty plody tam narostly do té doby než jsem je dal ven, pak už nic... pak jen zima a voda. Střídat plodiny ve skleníku nebo foliáku je asi problém, dost dobře si to nedovedu představit. Snad jedině nějaká každoroční výměna... celý příspěvek >
Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010 Obsahuje fotku
Fytoftorová hniloba kořenů nebo kořenového krčku?
Choroba paprik, co to je, poraďte?, 29.5.2010 Obsahuje fotku
Po zasazení paprik do foliáku začaly žloutnout listy a paprika přestala růst. Tento stav trval asi tři týdny. Papriky jsem sadil s neporušeným kořenovým balem ale vlhko, nedostatek slunce a chladno v noci, to jsou podle mne hlavní příčiny těchto i... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 29.5.2010 Obsahuje fotku
Včera jsem konečně vysadil ven část melounů na netkanou textilii o šířce 80 cm (nepokládám ji na celou plochu). Několik roubovaných a pár neroubovaných. Přikryl jsem je bílou textilií takže opylování budu muset zařídit ručně.
Jak to vypadá u Vás s nakvétáním broskvoní?, 29.5.2010 Obsahuje fotku
Takže otázka semenáčku je vyřešena - je to nektarinka. Kvetla bohatě a zůstaly na ní tři plody, z toho jeden vypadá "k použití". Krasava odkvetla ale nezůsttal na ní ani jeden plod (vysazená letos).
Co vaše réva?, 29.5.2010
Vloni měla asi 11 hroznů ale letorosty rostly z jiného směru. Uvidím jak odkvete a podle toho zredukuju počet střapců i letorosty. Zatím díky, Mirek
Co vaše réva?, 29.5.2010 Obsahuje fotku
Réva se dostává do stadia kdy šlahouny rostou jako "z vody". Na všech je květenství a já bych chtěl tyto šlahouny zakrátit aby nenarostly extremně dlouhé. Je to možné? Kolik listů nechat za květenstvím? Jeden nebo dva šlahouny bych asi nechal pro... celý příspěvek >
Polodeterminantní odrůdy - popis, 29.5.2010 Obsahuje fotku
Dobré (slunečné) ráno, měl bych pěstitelský dotaz. Na snímku je odrůda rajčete, u které je uváděn polodeterminantní růst. Jak by jste ho vyštipovali, pokud by jste ho vyštipovali? Díky.
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 27.5.2010
Byl jsem dnes nachystat kryty pro melouny a dosadit zbytek rajčat. Rýčem se do promočené půdy nedá ani sáhnout a tudíž sázení vodorovně nebo šikmo nepřichází v úvahu a proto jsem opět použil vrták. Jenže ve 40 cm spodní voda (Dyje se po deštích... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika