|
Co vaše réva?, 4.6.2010 Já rovněž ještě nestříkal ani proti padlí ani proti plísni, ale už 2x proti roztočům (u jednoho postřiku jsem si nebyl jistý zda neopršel). Co mne ale nejvíce trápí, tak to je vysoká voda (viz. foto). Mám obavy že i dlouhodobě zvýšená hladina spodní... celý příspěvek > |
|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 Čela jsou z jeklů 25/25 a zbytek z CD a UD profilů. |
|
|
|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 Děkuji za uznání ale to hlavní gró mi letos bohužel nevychází, lépe řečeno počasí mi to nedovoluje - a to vyzkoušení ruských odrůd v našich podmínkách. Ty mám na zahradě kde jsou problémy se spodní vodou (viz. předch. příspěvek) a zatím to vypadá... celý příspěvek > |
|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 Chutná jako králík na divoko! Já mám velkou obavu že už nebudu mít co zalívat. S vysokou vodou je to v pr(čokoládová tyčinka). Sice už neprší ale Dyje vystoupala a spodní voda taky, snad jen Nové Mlýny by mohly pomoci, jestli se dovalí voda z... celý příspěvek > |
|
Mravenci v trávníku, 2.6.2010 To je ono? |
|
Okurky ve skleníku, 2.6.2010 Fajn, díky. |
|
Okurky ve skleníku, 2.6.2010 Hezký, díky. Jak vyhážu kedlubny a ředkvičky tak rozprostřu černou textilii. Mám netkanou, ta tkaná je neprodyšná? |
|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 ...a ještě pár dalších když dovolíte. |
|
Melounoviště 2010, 2.6.2010 Včera jsem zrotavátoroval už po třetí místo na melouny ale po celonočním dešti zase nic. Tři sazenice jsem dal v neděli na terasu - pokus |
|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 V letošním roce se hodně časný výsev a výsadba patrně vyplatí (doufám). Mezera mezi dubnem a čevnem zůstane a bude poznat na růstu a zrání. |
|
|
|
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 2.6.2010 Dobré popolední, nerostou potvůrky nerostou, zvláště ty vysazené začátkem a v půlce května. Ty o měsíc starší jsou lepší. Ve foliáku mám jedno Pollicino ale hodně se vytahuje. Přestalo konečně pršet a tak jdu udělat pár. aktual. fotek. |
|
Okurky ve skleníku, 2.6.2010 Tak teď jsem z Vaší Adély trošku paf! Ona roste jen z té zeminy v bedýnce (předpokládám že fotka je současná)? |
|
Okurky ve skleníku, 2.6.2010 Tak to to před Vámi Honzo smekám. Já nasadil pět okurek abych měl alespoň deset plodů a ono je to zatím jinak. Jo všechno je jednou poprvé. |
|
Strupovitost 2010, 2.6.2010 Tak to máte dobrý když můžete ošetřovat dle potřeby a ne podle toho jak déšť dovolí a listy trochu obeschnou. Přeji hodně zdaru. |
|
Okurky ve skleníku, 1.6.2010 Dobrý podvečer, ta síť mne docela zaujala jednak z důvodu menší náchylnosti okurek na plíseň (doufám) a i proto, že zaberou méně místa než "naležato". Porost okurek nějak na síť vyvazujete nebo jen zavěšujete? Chci ji vyzkoušet na... celý příspěvek > |
|