Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata vzhůru nohama, 12.6.2010
To co roste vzhůru je vlastně "vlk" otočený do normální polohy. Byl to takový ocásek ale ujal se, a tak jsem ho tam nechal. Mirek
Mravenci v zahrade, 12.6.2010
Nemyslím si že by zrovna zahrádkáři (vetšina) byli to špatné gró ve vztahu k přírodě.
Roubování melounů a okurek, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Tento víkend už vysadím i všechny "záložní" melouny a okurky. Jsou to poslední roubovance z minulého měsíce.
Nejchutnější rajčata, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Neznám úrodnější odrůdu než je žlutá tyčková odrůda Ildi. Chuťově dobrá, má tenkou šlupku a je vynikající na pečení a zobání. Co dokáže vyprodukovat jedna rostlina je až nezkutečné.
Co vaše réva?, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Oteplilo se, neprší a jsou teplé i noci. Doufám že to vydrží co nejdéle! Přidávám pár aktualních fotek.
Invaze mšic, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Je to až nezkutečné co ty malé bestie dokážou. Před týdnem jsem odstříhal konce větviček broskvoně (kmen natřen lepem a tudíž překážka) protože se dotýkaly ostružiny, po které mravenci přelézali na strom. Dnes jsem objevil JEDEN JEDINNÝ LIST který... celý příspěvek >
Rajčata vzhůru nohama, 12.6.2010 Obsahuje fotku
Dobré ráno přeji! Tak co, zkoušel jste ještě někdo nasadit rajčata "hore nohama" (kdybych to letos udělal s celou várkou, tak jsem vysmátý)? Já mám takto tři kýble a zatím vypadají móóóc pěkně.
Invaze mšic, 12.6.2010
Oba obrázky jsou larvy slunéčka, a to šedobílé jsou patrně mšice. Snad je ten postřik na tolik "inteligentní" že zničí jen mšice. Mirek
Mravenci v zahrade, 11.6.2010
Díky, prubnu to. Mirek
Okurky - prosím o radu, 9.6.2010
Dle počasí, zhruba po 14 dnech, max. 3x. Vloni mi zabral Ridomil na propuknuvší plíseň na rajčatech. Preventivně jsem většinou stříkal Kuprikolem ale vzhledem k počasí jsem letos začal přímo Acrobatem. Mirek
Já taky, Ridomil použijte tam kde již plíseň začala, tzn. na okurkách. Má krátkou ochranou lhůtu (3 dny), takže se s ním dá stříkat i před sklizní.
To na okurce vypadá na plíseň ale na rajčeti určitě není plíseň bramborová. Vyzkoušejte Ridomil Gold MZ Pepite. Mirek
Skudce vinne revy, 8.6.2010 Obsahuje fotku
Moje podzimní výsadba vypadá podobně, asi je to dlouhou zimou a studeným jarem, sazenice vysazené před měsícem jsou větší. Na snímku to vypadá na kadeřavost způsobenou hálčivcem, já mám listy navíc děravé jako řešeto.
Skudce vinne revy, 8.6.2010
Byl mi doporučen Magus a vypadá to že zabral, nové listy jsou již zdravé.
Kivi řízkování, 8.6.2010 Obsahuje fotku
Argutu jsem vysadil předloni a vloni sklidil první plod. Je fakt že se o ni moc nestarám protože slouží spíše jako zelená stěna bo rychle roste. Letos pokvete o něco více. Kvůli úrodě jsem si pořídil velkoplodé A.C.Hayward samici a opylovač. A právě... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika