Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurky ve skleníku, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Zvednul jsem obrubníky a navezl zeminu, okurky přímo povyskočily, nově zasazené v bedýnkách už mají půl metru, jenže... Ta velká rostlina nalevo o které jsem přepokládal že je Marta, bude asi LINDA F1 MIX, začala kvést hodně ale doposud neměla ani... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 4.7.2010 Obsahuje fotku
Přilkládám další fotečky melounů. Rostliny viditelně pookřály a začínají konečně růst. Roubované rostliny jsou tak 3-4x větší a ty které jsem vysadil koncem minulého měsíce rostou nejlíp (roubovány byly v druhé půli května), protože na dříve... celý příspěvek >
Prosím o radu - melouny a dýně, 3.7.2010
Na štěteček si vzpomenu vždy až na zahradě a tak jim to dělám ručně. Utrhnu samčí květ a "otřu" ho o samičku, hezky květ na květ. Mirek ;o)
Rozvod vody na zahradě, 3.7.2010
Jsou to takové ty černé silnostěné hadice s modrým (žlutý je určen pro plyn) páskem (HDPE trubky, prodávají se i v metráži) ze kterých se např. dělají vodovodní přípojky do domů. Pro Vaši potřebu bude dostačující průměr 3/4" (coulu). Koupit se... celý příspěvek >
Rozvod vody na zahradě, 3.7.2010
Černý vodovodní "polyš" patřičného průměru. Natáhnete ho v jednom kuse (prodává se jako hadice) a pomocí rozebiratelných spojek a redukcí ho napojíte jak potřebujete. Mirek
Réva ve skleníku, 3.7.2010
Já sice nemám révu ve skleníku, ale u loni na podzim zasazených roubovanců jsem si všiml že "odcházejí" listy na asi osmicentimetrových letošních výhonech. Zpočátku jsem se domníval že se jedná o plíseň, ale po vykopání sazenic jsem bohužel zjistil... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 1.7.2010 Obsahuje fotku
Tady je rostlina melounu která vyrostla sama z pecky, které jsme plivali v loňském roce.
Melounoviště 2010, 1.7.2010
Na ruských stránkách o melounech se uvádí - zpočátku hodně a pravidelně zalévat, jakmile meloun začne kvést tak zálivku omezit, protože pak není sladký ale vatovitý. Pokud se krabatí listy tak bude něco v nepořádku. U mne se zkroutily a... celý příspěvek >
Nekrotické skvrny na listech, 30.6.2010
Zkoušel jsem porovnávat  tady, deficit draslíku je velmi podobný. Mirek
Choroba na rajčetech, 30.6.2010 Obsahuje fotku
Vilma je červená a Venus oranžové, pokud nejsou zralé tak Vilma má zelenější plody tmavší u stopky, Venus světlejší a rovnoměrně barevné.
Perenospora - 7. června, 30.6.2010
Tak "hýbat" s listy tlakem postřiku mne nenapadlo. Vždy buď mlžím shora (až do kapek na listech) nebo vrazím hubici mezi listy a zespod. Mám jemnější trysku, pokud jsem zkoušel větší, tak už to spíše stříkalo než mlžilo, ale zase byla nádrž za chvíli... celý příspěvek >
Listy na meruňce, 30.6.2010
Listy vypadají zdravě a mladě. Nemáte ten stromek moc blízko stěny, až vyroste bude problém. Mirek
Strupovitost 2010, 30.6.2010 Obsahuje fotku
Strupovitost se projevila nejvíce na Golden Del., dále na Idaredech a i na Granny Smith. Bohemia, Melrose a Goldstar vypadají odolnější, Topaz je na tom nejlíp. Stromky stály s přestávkami skoro dva měsíce ve vodě.
Perenospora - 7. června, 30.6.2010 Obsahuje fotku
Nevím stopro co je to za odrůdu (bílá chrupka?) ale je velmi skorá. I u mne je u stejné odrůdy (Kodrjanka) časový posun tak 14 dnů (zahrada-doma). Co se týče peronospory, je zaschnutí skvrn na listech po ošetření postřikem známkou zastavení choroby?
Melounoviště 2010, 29.6.2010 Obsahuje fotku
První sklizeň! Tenisák už měkl, to je důsledek více jak dvouměsíčního pobytu sazenice v květináči.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika