Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 20.7.2010
Našel jsem doma ve sklepě Bioton, sice nevím jak starý, zhotovil litr postřiku a doslova poumýval všechny střapce až se lesknou jako psí kulky. Uvidím zda zabere, byla to asi jediná varianta s OL = 0, protože např Kodrjanka už začala modrat. Mirek
Špatné dozrávání rajčat, 20.7.2010
Pokud by to bylo draslíkem tak budou plody okolo stopky žluté, pokud jsou zelené je to odrůdami. Mirek
Co dělat proti plzáku španělskému?, 19.7.2010
Po sobotních průtržích se jich objevili tisíce. Kde ty ludry byly zalezlé nevím, 14 dnů ani nekáplo a byl od nich pokoj. Nasypal jsem modré granule a je to sliznatý humus, doslova hromady!!! Mistrům světa bych jich dal do toho poháru "po okraj".
Melounoviště 2010, 19.7.2010 Obsahuje fotku
Děkuji za pozdrav a též zdravím všechny melounáře. Dnes jsem objevil jednu dvoucentimetrovou "zelenou housenku" jménem Charleston Gray!!! a měl bych mít i jednu rostlinu Orange Flesh. Ostatní odrůdy od Vás byly bohužel odplaveny do melounového nebe.... celý příspěvek >
Hnědé ďubky na meruňkách, 19.7.2010
Asi strupovitost! Mirek
Co vaše réva?, 18.7.2010
Já jsem ho vloni na podzim vysadil ale nepřežil zimu, bohužel. Mirek
Černání plodů ostružiníku a jahodníku, 18.7.2010 Obsahuje fotku
Co může způsobovat černání plodů ostružiníku po odkvětu? Něco podobného? mám i na jahodách. Jahodníky z letos vysetých semen nasadily na květy ale po odkvětu zčernaly a plody vypadají zgrcle, zaschle a na povrchu jsou samá pecička. Díky, Mirek
Co vaše réva?, 18.7.2010 Obsahuje fotku
Hele, neprovokujte! ;o) Co to je za odrůdu? Dnes jsem si doma na hroznech všiml popraskaných nebo "propadlých" bobulí. Je to na všech odrůdách bez rozdílu. Včera padaly kroupy jak dvoukoruny (naštěstí chvíli a ne hustě, polykarbonát je "protřílený"... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 17.7.2010 Obsahuje fotku
Svítíčko nám sluní, noční teploty dosáhly dvacítky a tak roste vše jako z vody (asi se snaží se dohnat ty tři měsíce v ní), včetně rajčat.
Lilek - padání květů, 15.7.2010
Pokud máte plody velikosti vajec tak buďte ráda, u mne první teprve odkvétají. A co se týče konzumace taky jsem je nejedl až jednou... nakrájené na plátky, dopředu posolené, ugrilované na žule nebo nerezovém plechu (vyjímečně na roštu) zakápnuté... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 15.7.2010 Obsahuje fotku
Pořídil jsem melounovi houpací síť
Zasychání vrcholků okurek, 15.7.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem objevil jeden zaschlý růstový vrchol i na nakladačce. Na salátovce, na spodní straně listu, jsem po podrobnějším prozkoumání objevil pár prťavých žlutých "teček" a všiml jsem si pohybu mravenců po stonlku.
Révokaz, 15.7.2010 Obsahuje fotku
Takže pár fotek, nevím co je to za odrůdu ale podle mne nějaký modrý "divočák".
Révokaz, 15.7.2010
Kurňa, já jsem viděl na jedné zahradě kousek od mojí listy nějaké révy s dosti velkými a vystouplými hálkami?. Aby to tak bylo ono :o(Jak pojedu navečer na zahradu utrhnu list a pokusím se nafotit. Mirek
Melounoviště 2010, 14.7.2010 Obsahuje fotku
Dnes jsem si všiml že i po opylení štětečkem některé plůdky žloutnou a uvadají. Dělám to takto - štětečkem "zavrtím" v samčím květu, podívám se zda je na něm náznak žlutého prášku a přenesu na rozkvetlý plůdek. Pro sichr beru pyl i z jiné rostliny.... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika