Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Betonova směs B10, 10.8.2010
V tom případě ale patnáctku, desítka nemá ostatečnou pevnost pro dobrou "držebnost" s armaturou. Cenový rozdíl není zase tak velký - 1470,- proti 1595,- za m3 bez DPH a dopravy. Mirek
Melounoviště 2010, 9.8.2010
Cukrové bohužel nepěstuji ani nejím, ten vodní vypadá na Crimson Sweet a to není zrovna raná odrůda. Vydržte, počasí není zrovna ideální na rychlé zrání (alespoň v BV ne). Zkuste příště i nějakou skorejší odrůdu, např. Sugar Baby. Mirek
Nejchutnější rajčata, 9.8.2010
Semena mi dovezl přítel přímo z Ruska, jiná možnost (pošta) v současné době není. Na této estonské adrese je taky pár zajímavostí ale zatím jsem nezkoušel. V nové "várce" mám i odrůdy ze sibiřských semenářských firem u kterých předpokládám že jsou... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 9.8.2010 Obsahuje fotku
Elegant je nějakou hodinku přistíněn foliákem takže půda je pod ním déle vlhká. Ale to jme zase u toho, kdyby nepršelo každý den tak nebude podmáčeno! Dnes jsem ošetřil všechnu "omladinu" Ridomilem ale dále už budu muset vystřídat postřik. Poprvé... celý příspěvek >
Physalis ze seminek, 9.8.2010
Dnes jsem ochutnal "Marmeladnyj" a už to bylo o něčem jiném. Plod nesmrděl, byl celý do modra a "křupavý". Ne že by mi nějak chutnal ale byl 100x lepší než ty předchozí - patrně byl o dost zralejší.
Co vaše réva?, 9.8.2010
Velmi málo nebo vůbec napadené - Beloje Čudo, Nero, Kokl, Viktoria, JCHD, Vostorg kr. a musk., Augustovskij, Silně napadené - AT 63 SK, Elegant, VV3, Běl. bezs., N. Azos, Regina (Afuz Ali), Matilde Slabě napadené - Arkadia (jak která sazenice),... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 8.8.2010 Obsahuje fotku
Rajčata v kbelících nebo květináčích pěstuji pro skorejší sklizeň a v dnešní době již ani nerostou, jen dozrávají a na jejich místo nastupují "záhonové". Skleník nemám, foliák první rok ale rajčata jsem z něj vyhodil hned na jaře neboť tam na ně byla... celý příspěvek >
Černání plodů ostružiníku a jahodníku, 8.8.2010 Obsahuje fotku
Problém na jahodách přetrvává i přestože jsou jahodníky stále v mokru díky zálivce nebo dešťům. Dělají mi to sazenice tři odrůdy letos vypěstované ze semen a na volném záhoně, v truhlíku ten problém není! Rovněž stáleplodící rostliny z odnoží... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 8.8.2010
Co jsou ty bílé ťupky? Mirek
Melounoviště 2010, 7.8.2010 Obsahuje fotku
Já jsem si vzal lupu a na rubové straně listů se sem tam něco hemží a list je pokryt spoustou drobných teček jako by to byla malinká krupice. Setřít to ale nejde. Mirek
Postříkám proti plísni + hnojivo na list. Nejlépe se daří melounům ve foliáku - za týden přírustek z velikosti vejce tak na kilo a půl!!! Co mne po počátečním nadšení zklamalo je koňský hnůj v nádobách s melouny - bez dalšího hnojení je to o ničem,... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 7.8.2010
Zdravím Vás a přeji hezký den. Pojedu za chvíli na zahradu a zkusím najít nějakou nenapadenou odrůdu. Náběh plísně byl hodně rychlý a takto hoří, dle slov vinařů, snad všechny vinohrady v okolí. Je to i vidět na dálku jak "hrají" všemi barvami (bude... celý příspěvek >
Co vaše réva?, 7.8.2010 Obsahuje fotku
Je nejvíce na mladých výhonech...
Mám něco podobného a zkusím hnojivo na list Fytovit, asi nedostatek některého prvku (hořčík).
Twist Off, 7.8.2010
Při zavařování sí víčko umí "odfouknout" a po ochlazení jej podtlak pevně "přitáhne". Pokud se tak nestane zavařenina se skazí.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika