Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva?, 25.9.2010
Děkuji za povzbuzení ale chrupka už má bobule měké a je na nich i plíseň, místy i hniloba. Už mám vedle ní zasazenu Arkádii. Vaše Rhea je velmi pěkná, já jsem ji vysadil vloni, ale letos spíše živořila díky podmáčení, zlepšila se až v druhé půlce... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 25.9.2010 Obsahuje fotku
...pokračování
Melounoviště 2010, 25.9.2010 Obsahuje fotku
Na zahradě mám ještě dva docela velké Crimsony a pár menších Beček medu, na "políčku" je jich ještě hodně ale mám obavy že jedlých bude jen zlomek.
Co vaše réva?, 25.9.2010 Obsahuje fotku
Když jsem sousedě nabídl předloni krásnou Kodrjanku tak jsem byl odmítnut s tím že není dobrá! Každý má hold jinou chuť. I když týden bylo hezky a slunečno, Kodrjanka se moc nevybarvuje, o sladkosti ani nemluvě. Červená chrupka ani po třech týdnech... celý příspěvek >
Jablon granny smith, 22.9.2010
Díky za tipy, určitě vypadají zajímavě. Uvažoval jsem ještě o Vandě nebo Lipnu. Mirek
Odebrání a sušení semen z rajčat, 20.9.2010
Já vyberu semena, nechám ve sklince zhruba 24 hodin vykvasit, propláchnu a scedím. Mirek
Černání plodů ostružiníku a jahodníku, 19.9.2010 Obsahuje fotku
Problémy s některými jahodami přetrvávají. Připadá mi to jak kdyby jejich vývoj nebyl "dotažen" do konce. To co jsem dnes objevil na plodu už je snad nějaká degenerace. Mirek
Praskající plody Boscovi lahvice, 19.9.2010 Obsahuje fotku
Tak to vidím poprvé. Sám mám tuto odrůdu na drátěnce a letos abnormálně podmáčená půda (skoro dva měsíce kořeny ve vodě) ale praskání ani náhodou. Dnes jsme je sklidili protože začaly padat, jednak jsou velké a těžké, jednak to dávám za vinu mokru.... celý příspěvek >
Co se mi to stalo s rajčaty?, 19.9.2010
Samozřejmě nemám důvod Vám nevěřit ale vycházím ze svých podmínek a ty byly rovněž otřesné, možné je že postřiky postup zbrzdily. Na zahradě jsem stříkal hodněkrát i již napadené rostliny, u baráku jen preventivně na začátku sezony a rostliny byly... celý příspěvek >
Co se mi to stalo s rajčaty?, 19.9.2010 Obsahuje fotku
Týden je ale přece jen krátká doba na zničení celé rostliny. Mirek
Co vaše réva?, 18.9.2010 Obsahuje fotku
Přídávám fotky "Martináků" z mé bílé, neznámé odrůdy. Dále fotky sousedovy odrůdy, který jim říká Chorvat. Je to silně "navoněná" odrůda kterou je cítit již z dálky, pokud bobuli jíte tak střed vyklouzne z obalu a stále drží "pohromadě", klouže v... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 18.9.2010 Obsahuje fotku
Dobré odpoledne, dnes jsem vyrazil likvidovat rajčata na zahradu ale díky nádhernému počasí jsem jim dal ještě šanci. Plíseň jako by pozastavila svou činnost a tak jsem sklidil část úrody, další nechávám dozrát (záleží na počasí, doma zasazené... celý příspěvek >
Žloutnutí listů, 16.9.2010
Jen nyní nebo po celou sezonu? Prolistujte tyto stránky a hledejte nedostatky jednotlivých prvků (dusík?).  Mirek
Nejchutnější rajčata, 16.9.2010 Obsahuje fotku
A ještě odkaz i s obrázky! Mirek
Nejchutnější rajčata, 16.9.2010
Děkuji za pochvalu ale já jsem spíše rajčatový kutil. Podařilo se mi něco najít - Lehečkovo pomerančové je poloraná indeterminantní nehybridní odrůda vhodná pro pěstování na poli. Postavení listů na rostlině horizontální, listy středně dlouhé,... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika