Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Menší dřevěná udírna, 17.10.2010
Vždyť je to jak malá parní lokomotiva  (diskuze Menší dřevěná udírna)! Jinak moc pěkné 1*
Podnož M26, 16.10.2010
Tak do výšky mám místa dost , jen bych musel pořídit delší žebřk! 
Podnož M26, 16.10.2010
Já to chápu tak že pokud je M9 brána za 100% tak M29 se svými 120% je o těch 20% větší všude (celkově). Příští týden jedu nakupovat stromky a ten Sirius na M29 ještě zvažuji, možná jej nahradím nějakou hrušní (Pařížanka? na kdouloni). Jinak jsem se... celý příspěvek >
Podnož M26, 13.10.2010
Jabloně na podnoži M26, jsou o hodně bujnější v porovnání růstem na podnožích M9? Děkuji Mirek
Co vaše réva?, 10.10.2010
Pěkné hrozny, velmi pěkné! Rozdíl mezi jihem JM a okrajovou oblastí pro pěstování révy činí u Arkadie více než měsíc. Já mám po hroznobraní již dávno, listy hrají (ty co zůstaly) všemi barvami a Arkadia, Kodrjanka, Pannonia i Afuz Ali vypadají... celý příspěvek >
Taky už k vám přišel podzim?, 10.10.2010
Podzim? Tak ten přišel už před více než dvěma měsíci! Mirek
Nejchutnější rajčata, 9.10.2010 Obsahuje fotku
Bejbino opět nezklamalo, poprvé jsemzkoušel i Idyll ale Cherrola mi přijde lepší. Pokud budete chtít ty ruské odrůdy tak napište na můj mejl, něco se najde. Černý maur je dobré rajče, Děvočka ještě lepší ale ta je F1, bohužel. Přikládám fotky... celý příspěvek >
Cuketa ve skleníku, 5.10.2010
Zkušenosti nemám ale nevidím ani jeden důvod proč pěstovat cuketu ve skleníku. Mirek
Jablon granny smith, 1.10.2010
Dobrý den, dal jsem na Vaši radu a na Slovensku předobjednal jabloň Rozelu a Sirius, dále Bohemii a Bohemii Gold (na M9), hrušeň Konferenci na kdouloni a třešeň Grace Star na podnoži Gisela 5. Tím bych měl mít vše na slabě rostoucích podnožích.
Melounoviště 2010, 28.9.2010 Obsahuje fotku
Úroda která je ještě na políčku
Zázraky v zahradě, 28.9.2010 Obsahuje fotku
Vzpomínky na teplo!
Bělomasá broskev, 26.9.2010
Tak to je docela pozdní! Mirek
Co vaše réva?, 26.9.2010
Za jakých podmínek se dá ten výzkumák navštívit? Mám to za rohem ale ještě mne nenapadlo zavítat tam. Mirek
Co vaše réva?, 26.9.2010 Obsahuje fotku
Dobré ráno Wimpi, děkuji za Vaše zjištění a budu se jím vážně zabývat. Jen si musím zvolit tu správnou plodinu. Banánovník jsem již vysel ale nevzešel, papája je zase moc vysoká a ananas roste dva roky. Zbývá tedy rýže, která se jeví jako docela... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 25.9.2010 Obsahuje fotku
Dnešní sklizeň...
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika