Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mnozstvi semen na 1 kvetinac, 12.2.2011
Cituji - "Po dokonalém rozvinutí děložních lístků (asi 7. - 10. den) papriku přepícháme", tzn. že je to v poho..
Klejotok broskve, 12.2.2011
To je zajímavé, moje stromky vypadají při klejotoku hrozně (hlavně kmínky) ale že by odcházely tak to ne, mnohdy umí klejotok "ronit" i z rostoucích plodů (pokud takové to rosolovité klejotok je).
Mnozstvi semen na 1 kvetinac, 12.2.2011
Neuvedl jste sice jak velký ten květináč je, ale vzhledem k tomu že poslouží jen po dobu než budete sazeničky pikýrovat, tak je to vcelku jedno.
Plíseň bramborová rajčat, 12.2.2011
Na tomto videu jsou mmj. popisovány možnosti ošetření rajčat při napadení plísní. Moje ruština není žádný zázrak ale snad jsem dobře rozuměl. Jeden litr mléka do deseti litrů vody a deset kapek jodu (postřik).
Klejotok broskve, 12.2.2011
A jaké to byly odrůdy? Já mám broskvoně v těžké půdě, klejotokem trpí hlavně po deštích ale že by "odešly", tak to ne, spíše trpí nemocemi a jsou nezbytné zásahy chemií. Redhaven, Fairhaven, Krasava, F. Moretini, Cresthaven?, Teliesa?.
Poradte okurku, 12.2.2011
Nevím jak jinde, ale jih Jižní Moravy pamatuji taky jako sušší oblast... kdysi.
Odrůda rajčete, 11.2.2011
Když na to půjdu selským rozumem tak bych řekl že rajské z hypru jsou určitě ze skleníků a tudíž indeterminantní. Zkuste se taky v krámě mrknout na bedýnky, bývá tam odrůda uvedena.
Předpěstované brambory bez mandelinky, 10.2.2011
Tady máte pár obrázků z "Pěstování raných brambor pod slámou". Ještě poznámku, k prohlížení stránek v cizím jazyce používám prohlížeč Google Chrome, je malý, rychlý, a stiskem jednoho tlačítka Vám přeloží do češtiny snad jakoukoliv... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 9.2.2011
Pročtěte si starší diskuze Melounoviště 20xx, diskuze o roubování melounů a okurek a hlavně zakupte semena tykví které jsou na roubování určeny. V diskuzích máte postupy, fotky, videa, i názory který postup se komu jeví jako nejvhodnější. Kupte si... celý příspěvek >
Předpěstované brambory bez mandelinky, 8.2.2011
Nevím jaké množství si představujete pod pojmem hobby, ale pokud se jedná o nějakých 20-40 sazenic, tak tam určitě nebude problém zlikvidovat mandelinku ručně.
Poznáte odrůdu?, 8.2.2011 Obsahuje fotku
Přidávám ukázku naší B. Lahvice
Vinná réva od Starkla, 8.2.2011
Porovnejte si zobrazení, např. Arkádia je u p. Jonáše Aron, nebo porovnejte Picurku! Mirek
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011 Obsahuje fotku
Na obrázku uvádějí i Sulikol nebo Oleoekol. Já vloni měl s tou Sulkou docela úspěch, teda oproti minulosti kdy jsem tyto potvory neznal.
Co Vaše réva? (rok 2011), 6.2.2011
Vlnovník a hálčivec, ty potvory je potřeba řádně poumývat - odhaduji to tak na příští víkend, pokud bude extremně teplé počasí, tak i dříve. Použiji Sulku.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011
Já používám na třetí postřik - Delan, Dithane nebo Syllit, na střídačku.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika