|
Příspěvky uživatele - 155.12
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jahodník Grandian F1, 18.2.2011 Grandian i Delician jsem vloni vysel a vysadil, podepsalo se na nich mokro, co se týče plodů (pokud dozrály) tak mi připomínají supermarketové odrůdy - takové ty tvrdé, jakoby umělé. Uvidíme letos co dál... | | Netradičná zelenina, 17.2.2011 Indeterminantní - tyčkové. | |
| | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Zleva: Begemot - Hroch, Černyj krasavec, Fioletovoe čudo - Fialový div, Pelikan, Plosatyj rejs - Pruhovaná plavba, Sireněvyj - Šeříkový, Sofja - Sofie. | | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Jsou tam všechny doby zrání... | | Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Lezou ještě hůř jak papriky... 8o( | | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 Výsadba San Marzana se u mne díky potopám o měsíc opozdila a sklizeň byla mizerná, naštěstí jsem měl skorejší odrůdy. Je to výborná odrůda na sušení. | | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 Ještě dvě odrůdy jsou zaplaceny a na cestě, tentokrát italské z Holandska. | | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 Vyzkoušel jsem vloni Krasnou děvočku a předpokládám že to budou jí podobné odrůdy malých "kvadratických" plodů, Pollicino je spíše datlová (oválná) odrůda. | | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 Byl jsem dnes na prodejně u zástupce SEMA a rajče TORINO F1 mají jen ve velkém balení (cca 220 semen za 100,-). | | Cihlová cesta, 13.2.2011 Viděl jsem již i imitaci starých cihel ze "zámkové" dlažby. Vypadala docela hezky a betonová dlažba z vibrolisů je samozřejmě mrazuodolná. | |
| | Hnojení révy, 13.2.2011 No já tedy nevím zda VITIS je odrůda (Vitis vinifera - réva vinná). V jiném příspěvku píšete že nějaké zkušenosti máte, ale tady jste se patrně názvem nechal napálit. Rozhodující však je, že jste s hrozny spokojen!!! | | Klejotok broskve, 12.2.2011 Tato choroba napadá především meruňky a višně, včetně okrasných višní (silně náchylná je např. višeň plstnatá). V menším rozsahu napadá i třešně. Listy na napadených větvičkách postupně vadnou a usychají. Přitom zůstávají na větvičkách, které... celý příspěvek > | | Klejotok broskve, 12.2.2011 Ještě zhruba před dvaceti lety bylo nutno v létě zalívat, nýčko mám problém jak se vody zbavit. Tento týden bylo docela hezky, ráno mrazy do -7°C, pak celý den slunce... a v pátek muselo začít pršet, asi aby ta nacucaná "hubka" moc neobeschla. | | Klejotok broskve, 12.2.2011 Tím vysoká myslím "na rýč", vloni i výš. | | Klejotok broskve, 12.2.2011 Stromky rostou a rodí (pokud se opylí) vcelku normálně. U mne je největší příčinou problémů mokro a vysoká hladina spodní vody. | |
|
|
|
|