Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahodník Grandian F1, 18.2.2011 Obsahuje fotku
Grandian i Delician jsem vloni vysel a vysadil, podepsalo se na nich mokro, co se týče plodů (pokud dozrály) tak mi připomínají supermarketové odrůdy - takové ty tvrdé, jakoby umělé. Uvidíme letos co dál...
Netradičná zelenina, 17.2.2011
Indeterminantní - tyčkové.
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Obsahuje fotku
Zleva: Begemot - Hroch, Černyj krasavec, Fioletovoe čudo - Fialový div, Pelikan, Plosatyj rejs - Pruhovaná plavba, Sireněvyj - Šeříkový, Sofja - Sofie.
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011
Jsou tam všechny doby zrání...
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 17.2.2011 Obsahuje fotku
Lezou ještě hůř jak papriky... 8o(
Nejchutnější rajčata, 16.2.2011 Obsahuje fotku
Výsadba San Marzana se u mne díky potopám o měsíc opozdila a sklizeň byla mizerná, naštěstí jsem měl skorejší odrůdy. Je to výborná odrůda na sušení.
Ještě dvě odrůdy jsou zaplaceny a na cestě, tentokrát italské z Holandska.
Vyzkoušel jsem vloni Krasnou děvočku a předpokládám že to budou jí podobné odrůdy malých "kvadratických" plodů, Pollicino je spíše datlová (oválná) odrůda.
Nejchutnější rajčata, 16.2.2011
Byl jsem dnes na prodejně u zástupce SEMA a rajče TORINO F1 mají jen ve velkém balení (cca 220 semen za 100,-).
Cihlová cesta, 13.2.2011
Viděl jsem již i imitaci starých cihel ze "zámkové" dlažby. Vypadala docela hezky a betonová dlažba z vibrolisů je samozřejmě mrazuodolná.
Hnojení révy, 13.2.2011
No já tedy nevím zda VITIS je odrůda (Vitis vinifera - réva vinná). V jiném příspěvku píšete že nějaké zkušenosti máte, ale tady jste se patrně názvem nechal napálit. Rozhodující však je, že jste s hrozny spokojen!!!
Klejotok broskve, 12.2.2011
Tato choroba napadá především meruňky a višně, včetně okrasných višní (silně náchylná je např. višeň plstnatá). V menším rozsahu napadá i třešně. Listy na napadených větvičkách postupně vadnou a usychají. Přitom zůstávají na větvičkách, které... celý příspěvek >
Ještě zhruba před dvaceti lety bylo nutno v létě zalívat, nýčko mám problém jak se vody zbavit. Tento týden bylo docela hezky, ráno mrazy do -7°C, pak celý den slunce... a v pátek muselo začít pršet, asi aby ta nacucaná "hubka" moc neobeschla.
Tím vysoká myslím "na rýč", vloni i výš.
Stromky rostou a rodí (pokud se opylí) vcelku normálně. U mne je největší příčinou problémů mokro a vysoká hladina spodní vody.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika