Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011
To vůbec neřešte a prodávejte. Když zavítáte na Jižní moravu tak se to v sezoně prodejci okolo silnic a v dědinách jen hemží, broskvemi a meruňkami počínaje, okurkama a jablkama konče, stačí dát na židlu před barák misku a pár kousků produkce...
Paprika Zvonek, 21.2.2011 Obsahuje fotku
Já měl tuto zvonkovou odrůdu, byla sladká ale využití nulové...
Odrůdy paprik, 21.2.2011
Luteus, Granova, Ozarowska, Garnet, Bendigo, California Wonder, Gelby, Oreny...
Semena ze zahraničí, 21.2.2011
Tyto a jiné mám od soboty objednané v USA a GB, zakázku jsem potvrdil ale zatím žádná odezva, platba nebyla PayPalem ale kreditní kartou, navíc čekám na cenu dopravy z USA. Bohužel tu jahodovou odrůdu neposílají do ČR a tak jsem musel hledat v Anglii... celý příspěvek >
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 21.2.2011 Obsahuje fotku
Nepatří to sice mezi trvanlivé jmenovky ale dnes mi padly do oka plastové lžičky na zmrzlinu pro označení přísady a sazenic. Je jich tisícovka za stovku (108,-) a vzhledem k tomu že přísadu spíše čísluji...
Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Obsahuje fotku
Ještě jsem se zhlídl v těchto odrůdách
Semena ze zahraničí, 21.2.2011
Musa a Ensete, to jsou banánovníky.
Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Obsahuje fotku
Dnes mi dorazila zásilka semen z Holandska, jedná se o rajčata, melouny, banánovníky a papriku. Zabaleno v sáčcích se zipem, u všech je popis a návod, u některých i obrázek. Došla obyčejnou poštou za týden od zaplacení PayPalem, v bublinkové obálce,... celý příspěvek >
Fóliovník z U profilů na sadrokarton?, 20.2.2011 Obsahuje fotku
Jsem jedno ucho! Foliák funguje, teď jsem ještě nechal pozinkovat konstrukce čel která jsou z jeklů. Konstrukce využívá CD a UD profilů a je kompletně sešroubována (pár svarů na čelech), jako "základ" bočních stěn jsem použil lešeňové trubky.... celý příspěvek >
Nepropíchnutelné kolečko, 20.2.2011
Bavíme se o pneumatice naplněné stavební pěnou? Pokud ano, tak podle mne to kravina je, klidně vypěňujte, já budu hustit.
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011
Tak to potom jo...
Nepropíchnutelné kolečko, 20.2.2011
Nepropíchnutelné kolečko bylo odjakživa "bantamové", já mám tento typ a mám i s nafukovacím kolečkem již dvacet let a NIKDY jsem nepíchl a duši neměnil. Deset let jsem s ním jezdil na stavbě, teďkom na zahradě, občas jsem ho dohustil a promastil,... celý příspěvek >
Jahodník Grandian F1, 19.2.2011 Obsahuje fotku
Já mám dvě odrůdy jejichž jména bohužel neznám, jedna je stáleplodící a druhá klasika. Zvažoval jsem že bych je něčím (lepším, novým) nahradil ale...
Výsev rajčat, 18.2.2011
Měl jsem ho v květináčích po dvou rostlinách...
Výsev rajčat, 18.2.2011 Obsahuje fotku
Lednový výsev balkonových rajčat...
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika