|
Příspěvky uživatele - 155.12
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 To vůbec neřešte a prodávejte. Když zavítáte na Jižní moravu tak se to v sezoně prodejci okolo silnic a v dědinách jen hemží, broskvemi a meruňkami počínaje, okurkama a jablkama konče, stačí dát na židlu před barák misku a pár kousků produkce... | | Paprika Zvonek, 21.2.2011 Já měl tuto zvonkovou odrůdu, byla sladká ale využití nulové... | |
| | Odrůdy paprik, 21.2.2011 Luteus, Granova, Ozarowska, Garnet, Bendigo, California Wonder, Gelby, Oreny... | | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Tyto a jiné mám od soboty objednané v USA a GB, zakázku jsem potvrdil ale zatím žádná odezva, platba nebyla PayPalem ale kreditní kartou, navíc čekám na cenu dopravy z USA. Bohužel tu jahodovou odrůdu neposílají do ČR a tak jsem musel hledat v Anglii... celý příspěvek > | | Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 21.2.2011 Nepatří to sice mezi trvanlivé jmenovky ale dnes mi padly do oka plastové lžičky na zmrzlinu pro označení přísady a sazenic. Je jich tisícovka za stovku (108,-) a vzhledem k tomu že přísadu spíše čísluji... | | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Ještě jsem se zhlídl v těchto odrůdách | | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Musa a Ensete, to jsou banánovníky. | | Semena ze zahraničí, 21.2.2011 Dnes mi dorazila zásilka semen z Holandska, jedná se o rajčata, melouny, banánovníky a papriku. Zabaleno v sáčcích se zipem, u všech je popis a návod, u některých i obrázek. Došla obyčejnou poštou za týden od zaplacení PayPalem, v bublinkové obálce,... celý příspěvek > | | Fóliovník z U profilů na sadrokarton?, 20.2.2011 Jsem jedno ucho! Foliák funguje, teď jsem ještě nechal pozinkovat konstrukce čel která jsou z jeklů. Konstrukce využívá CD a UD profilů a je kompletně sešroubována (pár svarů na čelech), jako "základ" bočních stěn jsem použil lešeňové trubky.... celý příspěvek > | | Nepropíchnutelné kolečko, 20.2.2011 Bavíme se o pneumatice naplněné stavební pěnou? Pokud ano, tak podle mne to kravina je, klidně vypěňujte, já budu hustit. | |
| | Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011 Tak to potom jo... | | Nepropíchnutelné kolečko, 20.2.2011 Nepropíchnutelné kolečko bylo odjakživa "bantamové", já mám tento typ a mám i s nafukovacím kolečkem již dvacet let a NIKDY jsem nepíchl a duši neměnil. Deset let jsem s ním jezdil na stavbě, teďkom na zahradě, občas jsem ho dohustil a promastil,... celý příspěvek > | | Jahodník Grandian F1, 19.2.2011 Já mám dvě odrůdy jejichž jména bohužel neznám, jedna je stáleplodící a druhá klasika. Zvažoval jsem že bych je něčím (lepším, novým) nahradil ale... | | Výsev rajčat, 18.2.2011 Měl jsem ho v květináčích po dvou rostlinách... | | Výsev rajčat, 18.2.2011 Lednový výsev balkonových rajčat... | |
|
|
|
|