Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Snížení trávníku, 25.2.2011
Jedná se o kruh ze zámkovky pod bazén který je do váhy s obrubníkem, proto to snížení trávníku.
Snížení trávníku, 25.2.2011
To mne nenapadlo, díky za inspiraci.
Divné bodky na výhonkoch révy, 25.2.2011
Již jsem tady na diskuzi na toto téma dával obrázky "kuliček", vypadaly stejně ale bylo jich podstatně méně. Už nevím jak se diskuze jmenovala ale je to něco co réva produkuje, asi to normální je..... Teď jsem se díval, mám to taky.
Formy na výrobu zámkové dlažby, 25.2.2011
Drcené kamenivo není podmínkou, důležité je spíše správné vyvážení jednotlivých komponent - "receptura" betonové směsi. Prozraďte, kolik máte vzduchu v betonu a jak mícháte provzdušněný beton v domácích podmínkách? Co se týče firemních dlaždic z... celý příspěvek >
Podlaha ve skleníku - hlína nebo dlažba, 25.2.2011 Obsahuje fotku
Melouny si předpěstujte jako sadbu, pokud máte možnost. Jak se rozrostl meloun ve foliáku máte na snímku, dá se taky zaštípnout.
Linda F1, 25.2.2011 Obsahuje fotku
Martu jsem měl vloni, byla na můj vkus moc "tlustá" ale jinak rodila jako divá. Jen se některé plody kroutily ale to je údajně nedostatkem nějakého prvku. Letos mi byly doporučeny klasické hadovky VISTA F1 a krátké hadovky MINISPRUNT F1 (obě SEMO).
Roubování melounů a okurek 2011, 25.2.2011
Jaký máte názor na roubování kdy se uřízne i podnož? Je to první video z 30.1.2011 8:59. Při postupu kdy se roub zasunuje do podnože by se mohla semínka obou účastníků vysévat ve stejnou dobu, prubneme to.
Úplný amatérský začátek, 24.2.2011
Myslím že zbytečně spěcháte, nemáte toho tolik aby jste to v pohodě neostříhal až se zlepší počasí, nemáte strach že vám to může přemrznout? Vím, láká to, alespoň s vyslepováním oček počkejte až se "ukáží".
Linda F1, 24.2.2011
Já jsem tuto odrůdu vloni narouboval a vysadil do foliáku, bohužel jsem asi trefil dvě samice a žádného opylovače. Rostlina kvetla ale plody byly zakrnělé (nepomohlo ani ruční opylení), a když jsem zjistil svůj omyl tak jsem rostliny vyhodil. Do... celý příspěvek >
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 24.2.2011 Obsahuje fotku
A je to..., lžičky kopírují barvu paprik.
Letošní boj se strupovitostí, 23.2.2011
Já jsem již předloni zahájil velkou ofenzívu proti strupovitosti a začal klátit méně odolné stromky. Idaredy (ty byly docela v pohodě ale na silné podnoži) jsem nechal jen dva, zůstala Melrose ale Goldeny šly na spálení. Vysadil jsem Granny,... celý příspěvek >
Semena ze zahraničí, 23.2.2011
Je to v pikách, Velký bratr mou zakázku zrušil kvůli fytokarant. předpisům.Vystavení papíru by stálo sto dolarů (zakázka za 23), ale stejně na to nemají "dekret", navíc jsem se toto dozvěděl až po urgujícím mejlu. Budu lovit v jiných vodách
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011
Takže závěr je jednoduchý - prodávejte, ale mějte stále nachystaný katáček na zuby, mýdlo a pyžamo.
Nepálivá ředkvička, 22.2.2011
Nepravidelná zálivka - zem je stále mokrá a stejně pálí. Nemůže to být i např. velkými teplotními rozdíly ve dne a v noci nebo dlouhou dobou růstu? Mám takový pocit že ředkvička která doslova "vystřelí" ze země nepálí.
Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011
Setkáte se s tím i v Niederösterreich-u
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika