Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co Vaše réva? (rok 2011), 18.3.2011
Tento postup používám v případě kdy sadím vlastní pravokořené sazenice. Když tak poslouchám tu venkovní průtrž a jsem silně znechucen (březen je s výsadbou s prominutím v ...), tak budu praktikovat tento postup i na roubované sazenice, alespoň bude... celý příspěvek >
Jak velký skleník, 17.3.2011
Já teďkom buduji skleník (taky u stěny) cca. 2x3 m a zda to má smysl ukáže úroda.
Co Vaše réva? (rok 2011), 17.3.2011
Jenže já je už namočil do vody a některá očka už vypadají že začínají rašit. Mám obavu dát je ven pro případ že by se ochladilo.
Má představa je výška sazenice po roub + prostor na zastřižené kořeny. Co se týče révy tak u baráku začíná opět jako první rašit bezsemenná Afrodita.
Dorazily mi poštou sazenice révy, dal jsem je do kýble s vodou ale venku začal liják a nevím kdy bude možné sazenice vysadit ven. Bylo by možné zasadit je do kontejnerů a potom i s balem vysadit ven (květen)? Děkuji.
Vyséváte tykve na roubování?, 17.3.2011
pepo, a co melouny, ty už máte vysety?
Kde seženu medvědí česnek?, 12.3.2011
U nás roste v každém listnatém lese v okolí města (BV), jsou to však lesy (lužní) kde je stín a vlhko. Rostou ho zde obrovské spousty.
Melounoviště 2011, 11.3.2011
Na tom videu odřízl podnož, narouboval a zapíchl do zeminy. Ctěl jsem prubnout co to bude dělat, jak to bude kořenit a jak srůstat. Má to i jednu výhodu, tomuto roubování nevadí (snad) "vytáhlé" rostlinky.
Réva vinná, málo narostla, 9.3.2011
Já na největší pravděpodobnost nesázím a nechávám révu ať se ukáže. Zastřihnutím na dvě očka není jistota že obě vyraší. Není problém poznat rašící očka a nevhodná zavčasu vyslepit, nemusí se nechávat růst až do výhonů a pak vylamovat. Já souhlasím s... celý příspěvek >
Co pod domek, 9.3.2011
Mohou být ty vápenopískové cihly (bílé), dlaždice nebo např. čtyři bednící dílce (ztracené bednění), postavit pod rohy na vrstvu štěrkopísku, urovnat do váhy, vyplnit betonem a na ně postavit domek. Jak vysoko to záleží na Vás. Nevím zda má domek... celý příspěvek >
Co pod domek, 9.3.2011
Vemte si příklad od paní Lídy, čtyři patky z cihel a je to. Patky, postavené na zemi, se lépe vypořádají s případnými mrazy než Vámi navrhované betonové pasy, a pokud chcete betonovat podlahu tak Vám nic nebrání.
Jak na skleník, 8.3.2011
Když zasklíváte skleník, nanášíte silikon po celém obvodu skleněné tabule? Případně jakým způsobem (v úvahu přichází pouze lepení na silikon, ne mechanické upevnění), děkuji.
Co pod domek, 8.3.2011
Tu díru (když už ji máte vykopanou) zasypejte štěrkem, udusejte, položte na štěrk do váhy dva železobetonové překlady 15x15x250 a na ně domek postavte. Já bych ani díru nekopal ale postavil tu konstrukci na dva betonové trámy (nebo panel) ležící... celý příspěvek >
Kiwi, 6.3.2011
... ale kde to kvetlo už bohužel nevím. Příště si tam uvážu nějakou pentli.
Kiwi, 6.3.2011
Z loňského dřeva, tzn. že je to podobné jako u révy? Jinak díky za radu.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika