Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poškození rajčete, 16.5.2011
Kdy a čím jste ji stříkala? Tipuji to na měď, ta spomaluje růst. Rostlinu uvažte k hůlce a zasypejte nad dřetí list zeminou.
Švestka - žloutnutí listů, 15.5.2011
Deficit hořčíku nebo železa, spíše železa.
Keříková rajčata, 11.5.2011 Obsahuje fotku
Letos je úroda z lednového výsevu o čtrnáct dní dříve oproti loňsku. Vysadil jsem odrůdu "Dětskij smak" a jeví se jako hodně raná, vloni byly vysazeny balkonové odrůdy Venus a Vilma které však zdaleka nedosáhly rozměry ruské odrůdy.
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011 Obsahuje fotku
Neměl jsem na mysli ani tak opylení hmyzem jako spíše "neschopnost" rostliny opylit se (nějaký způsob degenerace). Ve skleníku mám jahody, kvetou a plodí i když byl za studenějšího počasí zavřený. Nemyslím si také že by to bylo chladem, to... celý příspěvek >
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011
A co opylení, nebo spíše neopylení?
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011
... tak se podívejte na obrázek a uvidíte.
Bio postrek na vošky, 11.5.2011
Taky mi to krabatění listů rybízu připadá jen jako vada na kráse, keř to nějak nedecimuje, narozdíl od mšic na rybízu nebo ovocných stromech.
Roubování melounů a okurek 2011, 7.5.2011 Obsahuje fotku
Přikládám zajímavost která nastala při roubování okurek. Způsobem mezi děložní lístky byla naroubována okurka na podnož. Rostlina jako taková vypadá dobře, roste ale při podrobnější prohlídce zjistíte, že podnož uhynula (změna barvy), okurka... celý příspěvek >
Zničí dnešní počasí úrodu?, 7.5.2011
Včera mi na zahradě omrzla zhruba polovina sazenic révy, částečně je chycené kiwi. Réva okolo chatky vypadá zdravě, stejné odrůdy dvacet metrů dál chycené mrazíkem... Teď jsem po třech dnech odkryl a vystěhoval přísadu ze skleníku ven na sluníčko,... celý příspěvek >
Mrazík, 6.5.2011
Byl jsem na zahradě a naskytl se mi taktéž smutný pohled. Nezakryté mladé výhonky i výhony s květenstvím na tažních u starčích hlav jsou pomrzlé. Odolala hlavně réva zakrytá a v blízkosti chatky, 60-70% mladých sazenic je poškozeno mrazem, rovněž... celý příspěvek >
Stínění skleníku, 6.5.2011
Zkušenosti se stínící barvou na skleníky a světlíky Amarit někdo nemáte?
Šanta kočičí, 4.5.2011
Máme ji venku za plotem, roste jako plevel ale že by přitahovala kočky a byla tím nějak poválená, tak to ne. Syn utrhl větvičku šanty, položil ji na místo kde Mikina lehává a kočka se s ní už týden "mrňouská", dlachní ji a válí se na ní. Řekl bych že... celý příspěvek >
Zničí dnešní počasí úrodu?, 4.5.2011
Já mám v BV 2°C, jasno, pofukuje (bohužel) a např. mladá réva letos již po třetí bojuje o přežití.
Poškozené listy. Plíseň?, 1.5.2011 Obsahuje fotku
... pár obrázků.
Dírky v ředkvičkách, 1.5.2011
Už mnohokrát jsem v takových dírkách našel mravence.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika