Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 17.6.2011 Obsahuje fotku
Má odrůda No. 1 začala zrát konečně i venku, téměř o tři týdny dříve než loňské balkonové odrůdy. Další odrůdy v květináčích se připojují a dokonce i na zahradě ve volné půdě. Naopak jedna odrůda která začala zrát zhruba před měsícem již končí a je... celý příspěvek >
Rozdíl mezi chilli papričkou a feferonkou, 17.6.2011
Z feferonky Vás bude pálit pusa a z chili i řiť.
Papriky ze semínka, co s nimi?, 17.6.2011
Paprika potřebuje mít  "hlavu na slunci a nohy ve vodě" takže přímé slunce potřebuje. Zkuste zastínit květináče např. pásem kartonu aby se zemina tolik neprohřívala, prozatím nehnojte a jen zalévejte. Pokud by jim slunce spálilo listy... celý příspěvek >
Slimáci, 17.6.2011
A kdyby měl nějaký ten Photoshop tak má slimáků ulovených ještě více.
Vinná réva neplodí, 17.6.2011 Obsahuje fotku
Loňské listy
Vinná réva neplodí, 16.6.2011 Obsahuje fotku
Pánové díky za reakci. Měl jsem představu že bude rodit na letorostu který vyhnala cca ve dvoumetrové výšce. Když to takto dopadlo a nezakvetla, mám obavy co bude příští rok když nechám na letorostu zálistky, na čem potom bude rodit. Moje představa... celý příspěvek >
Vinná réva neplodí, 15.6.2011
Kdy začít s takovým hnojením? Teďkom už má letorost pět metrů, co dál? Co s ním do zimy, nechat ho narůst  "dvacet" metrů? Je na zalomení brzy? Když ho nyní zalomím tak bude mít do konce sezony třímetrové zálistky, vylomit je hned?... celý příspěvek >
Favorita Morettini 3, 15.6.2011
Hluboký střih na dalších čtyřech odrůdách a už nyní vyrážejí letorosty i na větvích u kmene, jen u FM3 ne.
Neznámá choroba rajčat?, 14.6.2011 Obsahuje fotku
Přikládám slíbené fotky. Mám různé odrůdy ale tuto amomálii mi udělalo letos jen jedno a vím že jsem jej přehnojil, možná je to náhoda ale je to tak. Jak jsem již psal výše, takto nerozvinuté listy vypadají úplně jinak než "hotové" listy zkkroucené.... celý příspěvek >
Neznámá choroba rajčat?, 13.6.2011
Přestaňte hnojit do doby než budou listy v normálním stavu.
Suchá tráva, 12.6.2011
Čím a jak hnojíte?
Pěstování rajčete beefsteak, 12.6.2011
Nehledejte v tom nic zvláštního, je to jen "trochu" větší rajče. Velká masitá rajčata mohou být tyčková i keříčková, záleží jakou máte odrůdu, a co se týče pěstování tak jako každé jiné rajče. Je sice velké ale zase jich není na rostlině... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 12.6.2011
Díky, rostliny jsou hodně velké a tak asi dám zrovna Superfosfát, jen co ho koupím. Co se týče kompostu tak musím konstatovat že tam kam jsem ho dal tak z něj roste tráva jako divá, jinde jen plevel. Asi se vrátím nazpět k "uměláčům", to co... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 12.6.2011 Obsahuje fotku
Musel jsem sklidit ze skleníku úrodičku před postřikem a má, prozatím stále nejchutnější rajčata, už zrají ve skleníku (lednový výsev) a tak za týden budou první plody z pozdějšího výsevu. Na sazenicích v květináčích pod Beskydama i u Holešova už... celý příspěvek >
Svilušky, 12.6.2011
Děkuji, využiji Vaši radu, už jsem se chystal na postřik než bude horko.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika