|
Příspěvky uživatele - 155.12
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Melounoviště 2009, 6.9.2009 Právě jsem se vrátil ze zahrady a jelikož rostliny melounů jsou na "tabák" zkusil jsem jednu vytrhout. Šlo to úplně lehounce - kořenový systém vůbec nedržel v zemi a přpadl mi uhnilý!!! To je asi důvod toho proč melouny nedozrály. Mám ještě jednu... celý příspěvek > | | Melounoviště 2009, 3.9.2009 Já jsem dnes utrhl další, měl 4,5 kg, bohužel velmi světlý a jen trochu sladký a tak letěl do koše. Dle tloušťky slupky na jedné straně to vypadá že by brzy zhnil. Je tam ještě jeden větší ale rostliny jsou kompletně bez listů, takže už asi neroste a... celý příspěvek > | |
| | Melounoviště 2009, 2.9.2009 Co utrhneme to sníme: ;-) Na to že nebyl stoprocentně zralý a měl silnou šlupku, objevily se na dužině již trhliny, a v některých místech u pecek se jevil jakoby přezrálý. | | Odrůdy révy, 1.9.2009 Ale Kodrjanka je modrá! | |
|
|
|