|
Melounoviště 2009, 28.9.2009 Blahopřeji k úrodě! Takhle si představuji diskuzi: hezká úrodička a k tomu fotečky. Já mám na zahradě již jen jeden meloun a dnes se na něj chystám. |
|
Reva ve skleniku nerodi, 28.9.2009 A kvetla? |
|
|
|
Invaze brouků - co s tím?, 26.9.2009 Promiňte, ale zdá se mi nemožné, že stará ženská nepozná mandelinku. |
|
Réva od Bakkera, 24.9.2009 To myslíte Prim (Palatina) za 319,-? To je o "potlamě" za ty peníze. Nehoráznost, to koupíte i v předražených supermarketových zahradnictvích za 150,- ! |
|
Melounoviště 2009, 22.9.2009 Velmi hezké! Už jste nějaký meloun rozkrojili? Rostliny jsou roubované nebo obyč? Já jsem z jihu Jižní Moravy a zvažuji pro příští rok naroubovat melouny našim na frýdecko (pokud bude zájem). Réva již jim rodí, broskve v pohodě a třebas pujdou i... celý příspěvek > |
|
Melounoviště 2009, 19.9.2009 Narostly malé a přitom mají 20-30 cm průměr??? Tady mi něco nesedí. |
|
Melounoviště 2009, 18.9.2009 Další úlovek který nerostl na geotextilii. |
|
Melounoviště 2009, 17.9.2009 Foto??? |
|
Jabloň - jakou podnož?, 14.9.2009 Zde je slíbené foto. Budu muset pozvat odborníka na zkulturnění mých stromků. Chce to určitě, tak jak píšete, něco víc než jen nůžky. Ale na Idaredech je vidět že i podnož udělá hodně a některá je vhodnější i pro takového jabloňového "machra" jako... celý příspěvek > |
|
Melounoviště 2009, 13.9.2009 Tak jsem sklidil dalšího o váze 5,5 kg. Byl to poslední na rostlině rostoucí nad černou netkanou textilií. Dnes jsem rostliny vyhodil protože byly suché, bez listů a kořeny téměř nedržely v zemi. |
|
|
|
Exotické odrůdy rajčat, 13.9.2009 Já se zase vždy těším na ostrou chuť "našich" rajčat osobně vypěstovaných. Bohužel i tyto už mnohdy přešlechtěné odrůdy ztrácí klasickou rajčatovou chuť a jsou směřovány spíše k trvanlivosti. Pak takové rajče rozkrojíte a zjistíte že je vevnitř... celý příspěvek > |
|
Jabloň - jakou podnož?, 13.9.2009 Dobrý den, mám nasazeny jabloně odrůd Idared, Golden Del., Melrose a Bohemia. Všechny jsou na drátěnce a všechny, kromě tří stromků odrůdy Idared, mají extremně bujný růst. Stáří stromků je cca. 6 let. Jsem laik a potřeboval bych poradit jaké podnože... celý příspěvek > |
|
Melounoviště 2009, 12.9.2009 Foťák náhodou nemáte? |
|
Odrůdy révy, 10.9.2009 Prolistujte si pro nějakou tu informaci |
|
Zásilková zahradnictví, 6.9.2009 Co nejvíce zákazníků by si mělo objednat co nejvíce zboží a nepřevzít jej. Možná by se poučili. |
|