|
Co můžu dát do kamene, 10.11.2009 I kámen se dá provrtat. Pokud je přístup pro vrtací kladivo byla by dírka do díry ideální řešení co se týče odtoku přebytkové vody. |
|
Sklenik misto podkrovi, 10.11.2009 pro PP: A kapitán Nemo jezdil na kole po dně. |
|
|
|
Kdy přesadit broskvoň, 2.11.2009 Na merunky-broskve.cz je uváděna Cresthaven jako nejpozdější. |
|
Kdy přesadit broskvoň, 2.11.2009 Koupit určitě, na jaře už nemusí být výběr no a zasadit či nezasadit, to je téma této diskuze. |
|
Ovocná stěna z hrušní, 1.11.2009 Já mám ve stěně společně s jabloněmi i dvě hrušky odrůdy Boskova lahvica a Konference. Obě slušně kvetou a rodí. Horší je to v době s dozráváním plodů. Mám teďkom na mysli špatné počasí (Břeclav) za poslední dva roky (kroupy, velké množství srážek).... celý příspěvek > |
|
Jabloň na M9, 31.10.2009 Dle dotazu u prodejce, význam dvojího roubování je z dúvodu afinity s podnoží. Zasazeno mám spodním roubem nad zemí - tak to má být (v předešlém příspěvku jsem to popletl). |
|
Postřik proti kadeřavosti, 30.10.2009 Pokud nemrzne máte na postřik Kuprikolem čas celou zimu. Já stříkám v předjaří 2x Kuprikolem a 1x systémovým prostředkem (každý rok jiným, střídám je) s odstupem cca 14 dnů. Při rychlém nástupu tepla dobu krátím abych stihl tři postřiky PŘED!... celý příspěvek > |
|
Jabloň na M9, 29.10.2009 Horní roub ce cca 2 cm nad zemí. Jakmile se dostanu na zahradu napíši ještě údaje z "visačky". |
|
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 17.10.2009 Odkud TO máte? Mohlo by TO být dobré, pokud roste jak píšete, jako podnož pro melouny. |
|
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009 To nemá chybu! |
|
|
|
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009 Takže na vlastní zahradě chemii ne, ale od cizího je to košer. Co oko nevidí, to srdce nebolí. Přeji hezký zasněžený den. |
|
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009 Píšete že rajčata jíte ale nepěstujete je. Jaká tedy jíte, ty ze supermarketu? Pokud já jím rajče, které si nevypěstuji, nikdy si nemohu být jistý čím a kdy naposledy bylo ošetřeno. A tady nedělám rozdíl mezi španělskými skleníky nebo našimi... celý příspěvek > |
|
Matilde - podnož P779, 12.10.2009 http://www.vivairauscedo.com/images/catalogo/544_1.pdf
http://www.vivc.bafz.de/datasheet/dataResult.php?data=7512
Kolik stála? Já za ni dal v zahradnictví 50,- Kč a za kontejnerovanou 90,- |
|
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009 Droboučká rajčata (semena) koupíte v každém zahradnictví nebo supermarketu. Vybírejte pokud možno velmi ranné odrůdy pro rychlejší násadu plodů než "nastoupí" plíseň. |
|
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009 To co tady píšete o pěstování pod kryty já praktikuji u rajčat již mnoho let s různými výsledky. Většinou sice kladnými ale... Například letos jsem dosáhl lepší výsledky s rajčaty MIMO kryt! Ať už byla rajčata pod krytem nebo mimo něj bez postřiku by... celý příspěvek > |
|