Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co můžu dát do kamene, 10.11.2009
I kámen se dá provrtat. Pokud je přístup pro vrtací kladivo byla by dírka do díry ideální řešení co se týče odtoku přebytkové vody.
Sklenik misto podkrovi, 10.11.2009
pro PP: A kapitán Nemo jezdil na kole po dně.
Kdy přesadit broskvoň, 2.11.2009
Na merunky-broskve.cz je uváděna Cresthaven jako nejpozdější.
Kdy přesadit broskvoň, 2.11.2009
Koupit určitě, na jaře už nemusí být výběr no a zasadit či nezasadit, to je téma této diskuze.
Ovocná stěna z hrušní, 1.11.2009
Já mám ve stěně společně s jabloněmi i dvě hrušky odrůdy Boskova lahvica a Konference. Obě slušně kvetou a rodí. Horší je to v době s dozráváním plodů. Mám teďkom na mysli špatné počasí (Břeclav) za poslední dva roky (kroupy, velké množství srážek).... celý příspěvek >
Jabloň na M9, 31.10.2009
Dle dotazu u prodejce, význam dvojího roubování je z dúvodu afinity s podnoží. Zasazeno mám spodním roubem nad zemí - tak to má být (v předešlém příspěvku jsem to popletl).
Postřik proti kadeřavosti, 30.10.2009
Pokud nemrzne máte na postřik Kuprikolem čas celou zimu. Já stříkám v předjaří 2x Kuprikolem a 1x systémovým prostředkem (každý rok jiným, střídám je) s odstupem cca 14 dnů. Při rychlém nástupu tepla dobu krátím abych stihl tři postřiky PŘED!... celý příspěvek >
Jabloň na M9, 29.10.2009
Horní roub ce cca 2 cm nad zemí. Jakmile se dostanu na zahradu napíši ještě údaje z "visačky".
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 17.10.2009
Odkud TO máte? Mohlo by TO být dobré, pokud roste jak píšete, jako podnož pro melouny.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 14.10.2009
To nemá chybu!
Takže na vlastní zahradě chemii ne, ale od cizího je to košer. Co oko nevidí, to srdce nebolí. Přeji hezký zasněžený den.
Píšete že rajčata jíte ale nepěstujete je. Jaká tedy jíte, ty ze supermarketu? Pokud já jím rajče, které si nevypěstuji, nikdy si nemohu být jistý čím a kdy naposledy bylo ošetřeno. A tady nedělám rozdíl mezi španělskými skleníky nebo našimi... celý příspěvek >
Matilde - podnož P779, 12.10.2009
http://www.vivairauscedo.com/images/catalogo/544_1.pdf  http://www.vivc.bafz.de/datasheet/dataResult.php?data=7512  Kolik stála? Já za ni dal v zahradnictví 50,- Kč a za kontejnerovanou 90,-
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009 Obsahuje fotku
Droboučká rajčata (semena) koupíte v každém zahradnictví nebo supermarketu. Vybírejte pokud možno velmi ranné odrůdy pro rychlejší násadu plodů než "nastoupí" plíseň.
Zahrada bez chemie - tipy a triky, 12.10.2009 Obsahuje fotku
To co tady píšete o pěstování pod kryty já praktikuji u rajčat již mnoho let s různými výsledky. Většinou sice kladnými ale... Například letos jsem dosáhl lepší výsledky s rajčaty MIMO kryt! Ať už byla rajčata pod krytem nebo mimo něj bez postřiku by... celý příspěvek >
Další diskuze:  111112113  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika