Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampová tráva, 13.12.2009 Obsahuje fotku
Zazimoval jsem pampovou trávu letos zasazenou (1). Ohnul jsem vrcholy, svázal, obalil rákosem a zakryl sáčkem (2). Je to tak dostačující?
Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 6.12.2009
Sázíte už letos?
Postřik proti kadeřavosti, 4.12.2009
Samozřejmě je nutno sledovat vývoj počasí.
Lze ji pohnojit starým cementem?, 29.11.2009
Cituji: = Technologie betonu Beton je kompozitní materiál. Kompozit je každý materiálový systém, který je složen z více (nejméně dvou) fází, z nichž alespoň jedna je pevná s makroskopicky rozeznatelným rozhraním mezi fázemi.Má vlastnosti, jež... celý příspěvek >
""15.1 Informace uvedené na obalu (ve smyslu z.č. 356/2003 Sb., v pl. znění a Vyhlášky č. 232/2004 Sb., v platném znění): Cement balený i volně ložený dle STN EN 197-1 Portlandský cement dráždivý R36/38 Dráždí oči a kůži R43 Může vyvolat... celý příspěvek >
Cement je látka škodící životnímu prostředí!!!
Citrusy v zimní zahradě, 28.11.2009
Zbudoval jsem zimní zahradu situovanou na jižní straně domu. Předpokládaná zimní teplota, díky vytápění, by neměla klesnout pod 15° C, v případě slunečního svitu se může vyhoupnout ke třicítce. Bylo by možno zde pěstovat některý z citrusů, aniž bych... celý příspěvek >
LED osvětlení nebo klasika, 28.11.2009
Navštívil jsem Vámi uvedené www. Chápu to tak, že musím zdroj a LED umístit do nějakého svítidla?
LED osvětlení nebo klasika, 28.11.2009
Poslední odstavec mi není zcela jasný, jako by tam něco chybělo. Prosím o upřesnění, děkuji. Jinak zajímavé téma i pro mne. Mirek
Houby v trávníku, 18.11.2009
A máte odemčena vrátka?... by sem si došel nasbírat ;-)
Určil jsem choroby správně?, 17.11.2009 Obsahuje fotku
Jukněte na obrázek. Co se týče toho mechu nebo lišejníku nebo co to je, tak přesně takový jsem našel na venkovním dřevěném obložení domu které bylo otočeno na severní stranu, tzn. bez slunce!!!
Actinidia deliciosa Jenny, 17.11.2009 Obsahuje fotku
Vloni jsem zasadil tuto Jenny samosprašnou drůdu. Máte s ní někdo zkušenost? Děkuji
Třešeň v kontejneru, 17.11.2009
Bohužel nemám jiné vhodné místo, pokud by zvolená odrůda nedosahovala velikosti broskvoně. Paní Lído máte zkušenosti s málo vzrůstnými a samosprašnými odrůdami? Děkuji a přeji hezký den.
Třešeň v kontejneru, 15.11.2009
Jak dlouho se dá "udržet" třešeň v kontejneru? Co s ní v průběhu zimy? Má někdo zkušenosti? Děkuji.
Radikální zmlazení - přežijí?, 11.11.2009
Já jsem potřeboval zlikvidovat asi 8 let starou nektarinku která byla značně napadána padlím. Ořezal jsem všechny větve a zůstal jen kmen s několikacentimetrovými pahýly. Nestihl jsem ji do zimy vykopat a ona na jaře nádherně obrašila. Jak by se... celý příspěvek >
Další diskuze:  106107108109110>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika