Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení tažňů, 26.1.2010
Pro názornost mrkněte zde na jednoduchý náčrt.
Rajčata - semena, 26.1.2010
Namočte je na 24 hod. do vody a dejte vyklíčit. Uvidíte. Pokud je to nějaká běžně dostupná odrůda vyhodil bych je.
Založení tažňů, 26.1.2010
Dvě očka nad roubem se střihá při zasazení sazenice. A další rok ještě jednou?
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 26.1.2010
Já sadím papriku -- leden-únor, rajče do květináčů -- leden-únor, rajčata určená ven -- únor-březen, okurky, melouny -- březen-duben. Samozřejmě přihlížím k odrůdám. Např. keříčková rajčata moc neženou do výšky.
Semena ze zahraničí, 26.1.2010
Bohužel jen k inspiraci, to na té pánvi je přímo k sežrání! Mňam, dal bych si.
Stará zem z květináčů - kam s ní?, 25.1.2010
Vysypu do záhonu, rozhrnu a zaryju.
Semena ze zahraničí, 25.1.2010
Na rytí moc, na pěstování málo! 150 m2?
Semena ze zahraničí, 25.1.2010
Já bohužel musím počkat (nejdříve začátek března) a věřit že úhrada a transport dopadne dobře.
Semena ze zahraničí, 25.1.2010 Obsahuje fotku
V okamžiku kdy se dostane přísada z "líhně" opatrně tekutým hnojivem ji prolívám i když je v perlitu. Perlit se mi osvědčil na vše, počínaje paprikami a révou konče, samozřejmě amatérsky.
Při pikýrování jednoduše vložíte květináček do vody a bez požkození kořínků přesadíte.
Nasypejte perlit do květináčku (ne až po okraj), prolijte pořádně vodou, rozprostřete semínka (máčím je předtím 24 hod. ve vlažné vodě) a zakryjte semínka vrstvičkou perlitu. Můžete zakrýt např.  mikrotenovým sáčkem nebo kolečkem papíru.... celý příspěvek >
Paprika pálivá, 25.1.2010
Nohel zastupuje Moravoseed Mikulov. Zde jsou pálivé papričky značeny jako okrasné.
Paprika pálivá, 25.1.2010
Jedovatá určitě není. To že uvádí i okrasná, se výrobce patrně jistí pro případné "zažívací potíže" konzumenta. Jaká je to značka a odrůda?
Odrůda rajčete, 25.1.2010
Čas je na výsev rajčat ještě máte. Bejbino (SEMO) seženete spíše v zahrádkářských prodejnách než v supermarketech (Bratislava-Rusovce, kvety klivia). Já jsem od klasických odrůd typu Start, Tornado apod. upustil z důvodu rychlého měknutí plodů.
Krtek - a je to, 25.1.2010
Není elektřina jako elektřina - např. žížaly, ryby...
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika