Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.2.2010
Vy přísadě pouštíte i hudbu? 
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 6.2.2010
Nakládačky bych určitě nerouboval.
Amarylis, 6.2.2010 Obsahuje fotku
My jich máme 12 a z toho jeden již odkvétá, druhý každou chvíli pokvete a další tři raší na květ.
Pěstování melounů v Praze, 6.2.2010
Z běžně u nás dostupných odrůd je nejranější Sugar Baby, dále pak Crimson Sweet, Lajko II.
Roubovaný meloun, 6.2.2010
Chtěl bych vyzkoušet různé druhy melounů a srovnat roubované a neroubované té konkrétní odrůdy.
Roubovaný meloun, 6.2.2010
Na Sprinter F1, něco i na tykev fíkolistou.
Roubovaný meloun, 5.2.2010
Zajímavá otázka ve vztahu podnož-nádoba. Má to vůbec smysl?
Roubovaný meloun, 5.2.2010 Obsahuje fotku
Zakoupil jsem semena tohoto melounu (popis ze zadní strany přebalu) -  Red Star -  Skoro zrejúce, malé a stredne veľké červené melóny tvoria stredne dlhé úpony, ktoré môžete pestovať na malom mieste vďaka možnosti viesť rastlinu nahor na... celý příspěvek >
Kdy roubovat okurky do foliovníku, 5.2.2010
Podívejte se i na tento odkaz. Osobní zkušenosti zatím nemám. Chystám se letos poprvé to vyzkoušet hlavně na melounech (pokusím se i o pár okurek).
Konec mých balkonových rajčat, 5.2.2010
Vy vsichni s tema postrikama... ale no tak. Ne každý má dobré podmínky k pěstování rajčat co se týče chorob. Já pěstuji i pod krytem, i na na jižní straně, zalívám cíleně... ale pokud např. je takové počasí, že ve dne pálí slunce třicítkama a v noci... celý příspěvek >
Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 2.2.2010
Dle délky (po 15 cm) cca 275 Kč,- za 75 cm.
Pěstování sazenic rajč a paprik pod zářivkou, 2.2.2010
Tady by možná mohli poradit akvaristé. Speciální trubice, které podporují svým spektrem růst, se používají pro akvarijní rostliny.
Zlte paradajky, 1.2.2010
Ano, přesně tak. Používám je k rajčatům protože jsou pevné, nehnijí a úvazky po nich nekloužou.
Označovacie štítky, 1.2.2010
.. a když se měděným drátkem přiváže k rajčeti tak se nemusí stříkat.
Kiwi, 1.2.2010
U nás v Břeclavi. Mám to kousek ale jméno bohužel nevím. Jsem domluven na březen. Pokud máte zájem podrobnosti mohu zjistit (pište na můj mejl). Nasadil jsem "Actinidia chinensis Janny" koupené v zahradnictví u nás. S ročním odstupem mi bylo sděleno... celý příspěvek >
Další diskuze:  101102103104105>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika