Příspěvky uživatele - 6.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
EPDM folie, 9.8.2011
Nejsem si jist vhodností použití, ale jsem si jist že rozdíl ceny není třetinový takže by se na tom zase tolik neušetřilo.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 9.8.2011
Kdysi jsem něco podobného řešil s kalovkou také rybám to moc nevadilo až na jesetera ze ktrého to udělalo file, takže bych do toho už nešel.
Fólie Penefol 500 tl. 1,0 mm, 7.8.2011
Dobrý den, Určitě ne, jeden z důvodů je že tako folie není k tomuto určena, ale druhý důležitější důvod je že není UV odolná.
EPDM folie, 5.8.2011
z jaké strany myslíte? pokud myslíte jak nasadit na vyustění KG trubku tak bych jí ani nelepil to těsnění drží jako čert přijde mi zbytečné to lepit.
EPDM folie, 5.8.2011 Obsahuje fotku
Předpokládám že to co je na fotce je průchodka pro hydroizolace střechy těžko to bude v průměru 110mm co takhle koupit průchodku skrz folii.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 4.8.2011
Myslím že pan. Hrkal má pravdu, ale když Vás baví si s tím hrát, proč ne. Jediné co se mi nelíbí je výkon čerpadla k velikosti jezírka, přijde mi to hrozně moc.
Jaký by to mělo mít smysl část vody filtrovat mechanicky a část biologicky to mi přijde jako neúčinné a zbytečné.
Jak nakombinovat, klasické provedení mechanickobiologické filtrace je komorý filtr, který má v první komoře například kartáče, další část je biologická. Nebo s komorový filtr s předřazeným mechanickým filtrem u gravitačního zapojení je to nejčastěji... celý příspěvek >
Úhyn karáskú, 4.8.2011
To je hodně tragické, ale také bych se zaměřil na vodu, její hodnoty, obsah jedů, těžkých kovů nebo toxických látek. obsah kyslíku a další hodnoty.
zkuste trochu specifkovat vaše jezírka a technologii, objem, čerpadlo průtok a tak dál a tak dál, ale také si myslím že kdo tvrdí že nepoužívá UV nebo chemii a mezírko jako vodu z vodovodu natočenou do skelnice tak lže.
Skrápěné filtry jsou velice účinné a jsou hojně používané v chovu ryb, jejich nevýhoda není přepravní výška vody nemusí být tak vysoký dá se to kompenzovat šířkou, jejich hlavní nevýhoda u jezírek na zahradě je nevzhlednost provedení jak v DIY tak i... celý příspěvek >
Neprospívající rostliny, 1.8.2011
Mám lekniny v koších se substrátem těm se daří dobře, mimochodem leknín je jedna z mála roslin, který musí být v substrátu aby se jí dařilo. Kosatce mám jen v kačírku a mají cca necelý metr na výšku myslím že také prospívají, když dáte rosliny,... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 30.7.2011
Tak jedna z posledních a vyjadřuje jen můj názor, myslím si že 25l na jezírko o objemu2,5-3m3 jezírka je dost málo na jediný filtrační systém jezírka i u profesionální filtrace natož DYI filtrace.
Úhyn karásků, 30.7.2011
Myslým že proce louhování látek které beton absorboval v době používání jako septik, může a bude daleko delší než 8 let, Dezinfekci vápnem a savem také nepovažuji za šťastnou beton je přeci jen nasákavý materiál. Pokud bych něco takového realizoval... celý příspěvek >
Úhyn karásků, 30.7.2011
Mnohohrát jsem vypuoštěl ryby do nového jezírka třeba 2 max. 3 dny po napuštění a nidky nedošlo k úhynu tímto to nebue, Spíš bych se vsadil, pokud není nádrž nově izolována, že douchází louhování látek z betonu, vzhledem k čemu dřív jímka sloužila.... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika