|
Příspěvky uživatele - 143.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vliv délky destilace - rektifikace na kvalitu a chut, 1.9.2013 Dobrý den, čtu a mnohdy i žasnu, ale to nechávám stranou. Jenom chci dodat pro lidí, kteří mají zájem. merunkové pecky, jak je známo slouží pro výrobu léku proti rakovině. tzn. denně cca 5 jaderek./podotýkám, zatím je to látka která probíhá zkouškami... celý příspěvek > |  | Kachna pižmová, 1.6.2012 dobrý den, tak jsem rozbila další dvě vejce.našla jsem v nich krvavé stopy.tak si myslím že jsou oplozené.začínám je pomalu likvidovat, vařím je a po rozbití jsem tuším narazila na uvařenej zárodek.pomohlo by mě pokud snese další vejce je aspon od... celý příspěvek > |  |
|  | Kachna pižmová, 28.5.2012 jen dvě vajca jsem prohlídla, tak moc tomu nerozumím.ikdyž jedno jsem rozbyla a bylo zcela čisté.jak když rozbiju slepičí vejce.pouze žloudek a bílek.podívám se do dalších.stejně z nich už nic nebude. |  | Kachna pižmová, 27.5.2012 dobrý den, už na několika stránkách jsem hledala radu, najdu ji aspon tady? chovám kachnu pižmovou kterou mám druhým rokem.prvním rokem jsem měla dvě.pbě nakladli spousty vajec, ale ani jedna nedoseděla do konce.vesměs je rozdupali.našla jsem a... celý příspěvek > |  | Solinátor, 1.3.2012 Prosím trošku o upřesnění. Proč ne? |  | Solinátor, 27.2.2012 Je možné použít Solinátor pro bazény od Mountfieldu (Azuro, Galaxy)? |  | Kolik vody na druhé pálení?, 18.12.2011 Úprava lutru /první vypálený produktu – surový líh/
Zředění :
Doporučuje jej zředit na 30% obj. etanolu., zvyšuje energetickou náročnost následující destilace, nicméně velmi zásadním způsobem ovlivňuje kvalitu destilátu získaného následnou... celý příspěvek > |  | Jak silnou kořalku propagujete?, 12.7.2011 Jenom souhlas |  | Jak skladovat či zpracovávat mrkev, 12.7.2011 Kořenovou zeleninu naskládám do 40 l plast/potravinařské nádoby/ cik cak,,středen až ode dna mám trubku s děrami vyvedenou přes víku/dýchání/ a uloženo ve sklepě /zelenina je zdravá a svěží/nevyschlá/.Dodatek/mám to vyzkoušeno pouze jeden rok/2010/... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|