Příspěvky uživatele - 208.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A co ostatní neznačkové křovinořezy?, 31.5.2012
Já vím, co takový stroj dokáže zvládnout. Ale v jednom zátahu má vliv také rozložení hmotnosti, vibrace. Čím nižší výkon, tím je doba práce a zatížení delší.
Husqvarna 555, 562 XP, 14.9.2011
Ano, uznávám, že jste po x letech objevil Ameriku v názvu Turbo u pil. Kdo tomu rozumí, ví o čem to je.
Vari GCV 190 vs. kopec, 12.7.2011
Proti Zetoru nic nemám, ale rozumný člověk nesrovná takový stroj s Vari systémem. Jsou práce a prostory, kde je takový traktor nepoužitelný a Vari je navíc ideální stroj pro obdělávání půdy, dopravu pro malé i větší zahrádkáře, dle způsobu využití na... celý příspěvek >
Krovinorez Castor 55DP se s pridanim plynu dusi, 12.7.2011
Podle doby, kdy to bylo v pořádku a nyní je problém s gelovitou sraženinou i vykondenzovanou vodou, nebo odloučenou vodou z paliva. Zkuste to nejjednodušší L trysku otevřete o cca 1/8 otáčky a zkuste, případně o víc a protočte motor. Změnu si... celý příspěvek >
Pila Homelite XL2, 7.3.2011
Já jsem měl XL plast, ale vypadala, jako XL kov, 200 která vypadala, jako XL plast podle obr, ale s brzdou, VI super 2 SL už byla výkonnější a kovové kryty, 240SL- není na obr- už měla nylonový filtr - všechny uvedené molitan a měla gumové tlumiče,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika