|
Příspěvky uživatele - 180.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 13.6.2011 Jak o tom tak přemýšlím, tak to spíše vypadá na pořádnou pracovní čtyřkolku, docela se mi líbí Jumbo 720 od SMC.
Ale ještě k těm menším mašinkám. Co takhle 4x4 rider, např od Stigy (20HP), byl by ten schopen tahat vozík s nějakým bordelem ze... celý příspěvek > |  | Fréza Fortschritt, 13.6.2011 Nazdárek pánové,
mě naše fréza taky občas nechce jít do otáček, při sečení lištovkou je to časté, ale udělalo mi to i při tahání vozíku s mokrým popelem do kopce. Ale dělá to jen když je to přehřáté. Mám vyčistit karburátor a nebo spíš nechat při... celý příspěvek > |  |
|  | Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 13.6.2011 Díky za tenhle postřeh. Takže se můj výběr smrskává na čtyřkolku nebo malotraktor. A jelikož poměr cen je 150 000 ku 300 000 tak asi vede čtyřkolka. Kdyby tak ještě čtyřkolka dovedla posekat anglický trávník, ale to už bych toho po ní chtěl asi moc... celý příspěvek > |  |
|
|
|