|
Vari Jikov DSK 317, 17.2.2007 Orba zásadně s uzávěrkou je k ničemu stroj nemá diferenciál. Pokut jsou volnoběžky nastaveny pro záběr vpřed kola zabírají uplně stejně jak při uzávěrce a na konci brázdy je snažší manipulace s otočením. Ještě snáz to jde, kyž se uzavře jen jedno... celý příspěvek > |
 |
Bruska na řetěz, 16.2.2007 A nevíte jestli existuje na kotouč 3,2 orovnávač, který upraví nejen kulatost kotouče, ale i hranu do požadovaného tvaru? |
 |
|
 |
Vari Jikov DSK 317, 15.2.2007 Ceny servisů a ND bohužel neznám. Oprava doma je možná není to nic světobornýho. Demontujte poškozené kolo z nápravy a položte je ventilkem nahoru. Keštěma na segrovky ve středu kola odstraňte segrovku a celý náboj se uvolní. Jo a dle potřeby... celý příspěvek > |
 |
Vari Jikov DSK 317, 15.2.2007 Oprava jsem trubka opotřebovaný kolík na levém kole!!! Pravé kolo zabírá a levé nemá o co. |
 |
Vari Jikov DSK 317, 15.2.2007 Máte dobře-stejně nastavené volnoběžky v kolech, nebo nezaskočila jedna jinak? Víte o co jde? Pokut je vše jak má a při jízdě to má snahu jet do leva i trhaně, je s největší pravděpodobností opotřebovavný kolík náboje v pravém kole. |
 |
nože do sekaček a travních traktorů, 14.2.2007 xxx.xxx.90.21 Pokut jste vyčetl z mého příspěvku to, co jste napsal, pak bohu žel. Jen dodám: a že těch samobrusných pil je co? |
 |
Výběr skeletu sekačky, 14.2.2007 Mysím si že plech. Je pravda že rezaví, ale budete-li se osekačku starat přežije motor.Mám plech. skelet už 12let. |
 |
mech v trávníku, 13.2.2007 No to Vám ale nic jiného nezbude. Buť si v pujčovně pujčíte vertikutátor, nebo si pozvete maníka i se strojem a to je to mechnické odstranění.Pak dosejete trávu a budete o ni pečevat s prevencí proti mechu. Mezi máma 600m2 není tak moc. Práce patří... celý příspěvek > |
 |
Výběr sekačky s pojezdem a mulčováním, 13.2.2007 Co vlastně budete sekat. Okrasný trávník nebo prostě trávu např. v sadu či zahradě. |
 |
Bruska na řetěz, 11.2.2007 Pane J.S. děkuji Vám za Váš čas a příspěvky. |
 |
|
 |
nože do sekaček a travních traktorů, 10.2.2007 Já se obávám, že náběhový úhel jestli má 30 nebo 40 stupňů je jedno. Jen je třeba dodržovat úhel výrobce.Důležitá je ostrost, která se jen těžko udržuje. Rotacní sečení je to nejnešetrnější sekání trávy i s ostrým nožem. Proto se trávníky s velkým T... celý příspěvek > |
 |
Bruska na řetěz, 10.2.2007 Asi si nerozumíme. Píšete: je také dobré upravit kotouč - tvar brousící hrany O co jde? Jde o ten rádius na hraně kotouče? |
 |
Bruska na řetěz, 10.2.2007 Hranu brusného kotouče je třeba více zakulatit? Já myslel, že tělo uchycení řetězu a úhelník jsou odlitky z hliníku (slitiny). |
 |
Bruska na řetěz, 10.2.2007 Je zde prosím někdo, kdo vyzkoušel brusky POR 250 vs. GÜDEa spol a byl by ochoten sem napsat svůj názor? Jedná se mi o posouzení rozdílných konstrukcí brusek. Např. POR nemá brusný kotouč uchycen na rotoru el. motoru, ale je u něho použit převod do... celý příspěvek > |
 |
Jaký samosběrný traktor na 105.000 m2?, 7.2.2007 To, že se 4.243 spletl je asi zřejmé. To se stává. Ale jinak čumím i já. Pane neomylný. |
 |